Technologie
TECHNOLOGIE PLATFORM
Gebruik kant-en-klare apps, modellen, componenten of je eigen data. Het is allemaal mogelijk.

Slimme Apps

Onder Apps verstaan we slimme lichtgewicht applicaties om kennis te delen en complexe informatie inzichtelijk te maken. De kant-en-klare Apps draaien op een mobiel, tablet of in een browser. De zogenoemde Smart M.Apps zijn interactieve Apps waarbij een kaart en infographics gekoppeld zijn. Ruimtelijke analyses worden gecombineerd met business intelligence en statistiek. De App wordt middels services veilig gekoppeld aan de benodigde data. De Apps in de VALLEY zijn ontwikkeld door- en voor de overheid en zijn gratis beschikbaar voor hergebruik binnen de overheid.

Herbruikbare Componenten

Componenten zijn onderdelen van de App die herbruikbaar zijn, zoals Javascript code-snippets. Hiervoor is de M.App Studio ontwikkeld, waarmee componenten opgepakt kunnen worden voor hergebruik. Architecten en ontwikkelaars kunnen hiermee snel innoveren en hun eigen modellen of apps maken.

Studio voor Apps

De M.App Studio is de bouw- en beheeromgeving binnen het Enterprise platform om eenvoudig Apps te maken, aan te passen en te delen. De M.App Studio beschikt over een wizard-aanpak en is beschikbaar in VALLEY Enterprise. De studio is nodig om Apps te beheren en te delen.

Spatial Modeler

voor Data en Modellen

De Spatial Modeler is een krachtige visuele bouwomgeving voor data. Je kunt datastromen bewerken en analyseren, en een eenmaal gemaakt proces kan worden opgeslagen als Model. De Spatial Modeler is beschikbaar in Desktop en bevat een scala aan operators en biedt de mogelijkheid om scripts en Python toe te passen. De modellen zijn beschikbaar in VALLEY Desktop en kunnen ook binnen de Enterprise-omgeving gebruikt worden.

Kant-en-klare Apps

Co-creatie met de overheid

Direct aan de slag met je eigen data

Eerlijk kostenmodel

Helder Stappenplan