Wat is de VALLEY?

IMAGEM heeft in de afgelopen jaren verschillende applicaties gerealiseerd voor de overheid. Normaliter zal een commerciële partij deze applicaties ook aan andere overheden verkopen. Wij niet! IMAGEM wil de applicaties die door de overheid zijn gerealiseerd kosteloos beschikbaar stellen, in de VALLEY, zodat andere overheden deze kunnen gebruiken. De VALLEY is een plek waar applicaties van en voor de overheid gedeeld kunnen worden.

VALLEY-logo

VALLEY is een co-creatie platform voor de overheid, waar kennis, toepassingen en technologie samenkomen

Waarom de VALLEY?

De tijdsdruk is hoog, de overheid moet meer werk opleveren met minder mensen en dan ook nog eens met dezelfde kwaliteit. Hoe kan je in deze situatie dan continu verbeteren?  De VALLEY helpt de overheid om gezamenlijk te innoveren. Je kan nu van anderen leren en hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Veel onderzoekstijd zal bespaard worden door hergebruik van de applicaties omdat een andere organisatie het al heeft uitgedacht.

Er zijn nu zo’n meer dan 30 applicaties die je kan gebruiken met jullie eigen data.

Toepassingen

gratis voor de overheid

Actieve Deelnemers

waaronder gemeenten, waterschappen
en andere overheden

1

Platform

Voordelen

Omdat de applicaties ontsloten worden met één technologie platform is er minimale impact op de ICT, infrastructuur en resources. Ook is er geen langdurig ICT project nodig om de applicaties te implementeren. Daarnaast kan je zelf ook applicaties realiseren die dan ook weer in de VALLEY met andere overheden gedeeld worden.

Wij geloven er in dat een applicatie die bij de ene organisatie toegevoegde waarde levert dit ook zal doen bij de andere organisaties. Daarnaast biedt hergebruik van applicaties uniformiteit in gebruik van data en informatie.

Meer Informatie

Kant-en-klare Apps

Co-creatie van en voor de overheid

Direct aan de slag met je eigen data

Waarde door hergebruik

Helder Stappenplan