Werkplekbegeleiding
Werkplekbegeleiding
Leer tijdens uw werk van onze experts die u helpen bij uw taken

Bepaalde processen of vereisten kunnen te specifiek zijn om te worden afgevangen in standaard trainingen. Om onze gebruikers te helpen in deze situaties bieden wij werkplekbegeleiding aan.

Onze technologie expert zal een dag (of twee) met u meewerken op uw werkplek om workflows te ontwerpen die passen bij uw vereisten. Dit gebeurt op en aan uw bureau en computer, met uw data en uw omgeving. Door dat proces te doorlopen doet u niet enkel veel ervaring op, uw workflow is meteen goed ingericht!

Wij raden nadrukkelijk aan om werkplekbegeleiding pas af te nemen na een standaard cursus voor de standaard werking van de software (klassikaal of via eTraining). Wanneer u dat toch anders wenst, dan kunnen we u uiteraard adviseren over de beste aanpak.

contact

Leer op uw werkplek

Uw kantoor. Uw data. Uw situatie. Leer meer met een tempo wat bij u past. Spendeer een dag met een technologie expert die u de weg zal wijzen door elke stap in uw proces.

Optimaliseer uw dagelijks werk

Met onze experts aan uw zijde terwijl u uw dagelijks werk uitvoert, kunt u werken aan specifieke probleemgebieden en efficiëntie verbeteren.

Vraag een training aan

Vraag een training aan die past bij uw behoeften. Vul dit formulier in en ons team neemt contact met u op om uw specifieke vereisten te doorgronden, en om een training in te plannen.