Support Portal
Support
Ondersteuning na installatie

Ons support team staat klaar om uw vragen te beantwoorden. Van gemakkelijke oplossingen tot geavanceerde problemen, ons support team zal ervoor zorgen dat uw vraag zo goed mogelijk wordt behandeld. Scroll naar beneden om de verschillende mogelijkheden van ondersteuning te bekijken.

Documentatie

Het portaal biedt toegang tot de product documentatie van Hexagon Geospatial. De inhoud wordt regelmatig bijgewerkt, dus bezoek dit portaal voor de meest recente productinformatie.

Documentatie

Community

Vergaar nieuwe kennis, deel uw kennis en neem deel in discussies met andere Hexagon Geospatial gebruikers om het meeste uit uw software te halen.

Community

Klanten met een onderhoudscontract

Verkrijg ondersteuning van onze technisch specialisten. Wij helpen u bij het oplossen van technische vraagsstukken. Zo nodig werken wij samen met het Hexagon Geospatial Support of Dev Team om het probleem op te lossen. Sinds het begin van 2017 werkt Imagem met een Online Support Portaal, waar u zich kunt registreren en de support calls van uw eigen organisatie kunt volgen. 

Inloggen Portaal  Nieuw contact aanmaken  Downloaden TeamViewer

Heeft u geen onderhoudscontract?

Met een onderhoudscontract van Imagem staat u er niet alleen voor. Onze technische specialisten staan voor u klaar om zo snel mogelijk uw vragen te beantwoorden. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bespreek uw mogelijkheden