Remote Sensing
Remote Sensing

Remote Sensing omvat het van afstand verzamelen van informatie door middel van sensortechnologie voor bijvoorbeeld satellieten of vliegtuigen. Het is bedoeld om objecten op het aardoppervlak te kunnen detecteren en classificeren, zoals het herkennen van de bodemsamenstelling, het classificeren van vegetatie types en het bereken van indices zoals evaporatie of biomassa.

Daarnaast is het ook mogelijk om de gevolgen van het menselijk handelen in kaart te brengen, zoals urbanisatie of het gebruik van pesticiden. Geografische imaging professionals verwerken dagelijks een bepaalde hoeveelheid ruimtelijke data, en zijn daarmee vaak afhankelijk van software die eigenlijk voor andere doeleinden is bedoeld, ofwel add-on applicaties die evenveel problemen veroorzaken als dat ze er oplossen. Het is nu mogelijk om zowel tijd als geld te besparen, om bestaande data investeringen te hergebruiken en om uw image analyse capaciteiten te verbeteren met onze producten.

ERDAS IMAGINE

ERDAS IMAGINE is van toegevoegde waarde doordat het remote sensing, fotogrammetrie, LiDAR analyse, basis vector analyse en radar processing op sterke wijze in slechts een product bundelt.

Meer Weten

ERDAS IMAGINE Add-Ons

Verzamel, verwerk, analyseer en begrijp de ruwe geografische data zodat u uiteindelijk in staat bent om bruikbare informatie te leveren, met gebruik van de vele verschillende add-ons die ERDAS IMAGINE nog krachtiger maken.