Overige Producer Suite producten
Overige Producer Suite producten

ERDAS ER Mapper

ERDAS ER Mapper technologie bespaart tijd en schijfruimte met een revolutionair processingalgoritme en andere geoprocessing tools. Volledige controle over uw ECW compressieproces en dynamic algorithms voor snelle interpretatie van grote beeldbestanden maken ER Mapper tot een zeer krachtige processing omgeving.

ERDAS Extensions voor ArcGIS

Maak remote sensing en fotogrammetrie nu ook mogelijk in uw ArcGIS omgeving. Dankzij een volledig geïntegreerde stereokarteermodule in ArcGIS Desktop bent u in staat uw basisregistraties en andere datasets binnen deze technologie middels stereokartering bij te werken. Ook het bewerken en aanvullen van terreinmodellen behoort tot de mogelijkhdeden. 

PRO600

Stereokartering en terrein bewerking voor een MicroStation of Bentley Map omgeving. Hiermee zorgt u voor een accurate bijhouding van uw basisregistraties binnen een Bentley beheeromgeving. Selecteer uit een grote bibliotheek aan feature codes en bespaar daarmee tijd in karteren, presenteren en veel meer.

ORIMA

ORIMA biedt een bewezen en robuuste technologie aan voor de triangulatie van luchtfoto’s, van ADS en frame sensor imagery.

TopoMouse

De TopoMouse is een geavanceerde muis, speciaal ontworpen voor nauwkeurige inwinning van objecten uit fotomateriaal. Dankzij een groot en traploos instelbaar vliegwiel en 16 programmeerbare functieknoppen zorgt dit apparaat voor efficiëntie en precisie in uw fotogrammetrisch project.

Meer Weten