Mobile Alert
Mobile Alert
Cloud-based crowdsourcing van inwoners

Het gebruik van crowdsourcing om data te verzamelen over stedelijke infrastructuur groeit gestaag in populariteit. Het aansporen van inwoners om problemen te rapporteren helpt de publieke organisaties, die over weinig resources beschikken, om hen te voorzien van betrouwbare, kosteneffectieve of tastbare data. Terwijl steden profiteren van het feit dat grote getalen helpen met het definiëren en identificeren van problemen, hebben inwoners baat bij het feit dat zij op deze manier kunnen bijdragen aan de samenleving.

Mobile Alert is een cloud-based service dat crowd-sourced informatie aanbiedt aan organisaties, zoals lokale overheden of voorzieningen. Geïnteresseerde inwoners kunnen problemen registreren die te maken hebben met van alles en nog wat; van graffiti overlast en illegale afvalstort, tot wegproblemen zoals kuilen, ontbrekende straatverlichting of kapotte verkeersborden.

icon-bw-full-people

Meldt uw inwoners aan

Geef waakzame inwoners, die graag een actievere rol zouden willen hebben in de samenleving, meer inspraak.

icon-bw-low-cost

Kosteneffectief

Lokale overheden met weinig resources kunnen op voordelige wijze hun bereik en respons verhogen.

icon-features

Klaar om te gebruiken

Deze cloud-based oplossing heeft geen verdere IT vereisten, en stelt u daarom in staat uw organisatie te laten concentreren op business, in plaats van technologie.