Klassikale Training
Klassikale Training
Terug naar school! Verbeter je productiviteit en efficiëntie door te leren van de experts

Haal het beste uit uw investeringen door de mogelijkheden van de software te leren die u hebt aangeschaft.

Verbeter productiviteit en efficiëntie door de software te leren van de technologie experts. Een training in een klaslokaal helpt u bij het verbinden met collega’s vanuit andere organisaties, tijdens interactieve en informatieve sessies.

Team Training

We kunnen u helpen bij uw behoeften door middel van onze oplossingen, en training is daar niet anders in. Team training sessies worden speciaal samengesteld voor uw team, passend bij uw kennisniveau, expertise, ervaring en projectvereisten. Onze experts leveren oefeningen aan, demo’s, hands-on sessie cursusdocumentatie en meer, zodat uw team snel op weg kan gaan.

Open inschrijving

Woon individueel een training bij aangaande een specifiek onderwerp of specifieke toepassing. We verzorgen regelmatig trainingen betreffende populaire onderwerpen om individuele behoeften te vervullen. Niet alleen leert u veel van de docent, u hebt ook contact met uw gelijkgestemden in de klas om van en mee te leren. Houd onze kalender in de gaten voor open inschrijftrainingen die passen bij uw behoeften.

icon-bw-calendar

Opleidingsschema

Kijk uit naar de volgende opleidingen en workshops die we op verschillende plaatsen in het land houden. Meld u aan om uw plek te reserveren (we werken met een first come, first serve principe).

Meer informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of als u vragen hebt.

Vraag een training aan

Vraag bij ons een training aan voor uw team. Vul onderstaand formulier in en ons opleidingteam neemt contact met u op om uw behoeften door te spreken, en om de training in te plannen.