IMAGINE Photogrammetry
IMAGINE Photogrammetry
Een complete suite voor fotogrammetrische productietools

Hoe bundelt u meerdere fotogrammetrische projecten in een enkele, snelle en handelbare workflow? Is het mogelijk om tot nieuwe productieniveaus te komen, zonder af te doen op het detailniveau en nauwkeurigheid waar uw klanten op rekenen, of de functionaliteit waar u zo aan gewend bent geraakt? Hoe verwerkt u fotogrammetrische projecten met vele verschillende datatypes en formaten?

Vandaag de dag staan de fotogrammetrische en cartografische productie experts onder druk om zoveel mogelijk in zo weinig mogelijk tijd te produceren, met de strikte eis voor behoud van dezelfde kwaliteit en nauwkeurigheid. Hexagon Geospatial begrijpt dit, en levert daarom de tools om u te helpen dit doel te behalen, zowel in tijd, scope en gewenste nauwkeurigheid.

IMAGINE Photogrammetry is een collectie van naadloos geïntegreerde software tools, en stelt u in staat om ruwe imagery om te zetten naar betrouwbare data layers, welke vereist zijn in vrijwel elke digitale kaartproductie, raster verwerking, GIS raster analyse en 3D visualisatie.

icon-bw-speed

Bespaar verwerkingstijd

Verdeel processing over meerdere cores of werkstations, om effectief de beschikbare resources en productie uitkomsten te maximaliseren.

icon-bw-cloud

Genereren van nauwkeurige Point Clouds

Teken grenzen met uiterste precisie, resulterend in hogere dichtheid en accuratere gecorreleerde point clouds.

icon-bw-solutions

Krachtig product om uw werkproces te verbeteren

Ons geïntegreerde software platform levert krachtige fotogrammetrie, GIS, image processing, en Point Cloud tools, welke allemaal beschikbaar zijn gesteld in 1 krachtig product.