HGDN
Hexagon Geospatial Developer Network
Innovatie begint hier

Hexagon Geospatial Developer Network (HGDN) is de plek waar niet alleen de ontwikkeltools te vinden zijn die nodig zijn om een klus succesvol te klaren, maar ook de fundamentele kennis die nodig is om de technologie te begrijpen en er het maximale uit te halen. Deze community voor ontwikkelaars die oplossingen gebruiken gebaseerd op Hexagon Geospatial technologie zorgt ervoor dat ideeën, ontwikkelaars en productspecialisten samen komen op hetzelfde platform.

Maak kennis met het Hexagon Geospatial Developer Network

Soms zijn standaard geografische applicaties niet genoeg en wil je graag technieken uit verschillende producten en portfolio’s combineren. Of je hebt hulp nodig van experts om specifieke oplossingen te ontwikkelen.  Hexagon Geospatial heeft een nieuw programma gelanceerd, gericht op iedereen die standaardproducten wil aanpassen, compleet nieuwe applicaties wil creëren of Imagem wil vragen deze voor hen te maken. Of het nu gaat om een GIS applicatie, een combinatie van Remote Sensing en fotogrammetrie of een verregaande automatisering van het datamanagement – het Hexagon Geospatial Developer Network (HGDN) is het antwoord.

Het startpunt voor Smart M.App ontwikkeling

HGDN is tevens het startpunt om een Smart M.App te maken. Met HGDN krijgt u volledige toegang tot de M.App Studio – de online omgeving waarin ruimtelijke procesmodellen worden gemaakt, workflows worden geconfigureerd, de look and feel van uw Smart M.App wordt bepaald en de koppeling naar de data wordt geregeld. HGDN stelt u in staat onze technologie te gebruiken wanneer u het nodig heeft – van ontwikkellicenties voor vrijwel alle producten, uitgebreide documentatie, toegang tot SDK’s en API’s tot complete code voorbeelden, klaar voor gebruik.  Daarnaast biedt HGDN de mogelijkheid om experts van Hexagon Geospatial in te schakelen om apoplicaties voor u te ontwikkelen.

icon-bw-full-people

The Inner Circle

Word onderdeel van het portaal waarin ontwikkelaars voorbeelden en source code met elkaar delen. Hiermee krijgt u ook toegang tot de HGDN specifieke delen van de  Hexagon Geospatial Community.

icon-features

Vraag hulp van experts

U kunt maatwerkondersteuning vragen van Hexagon Geospatial experts, waardoor u zeker weet dat u de beste oplossing voor uw probleem inzet. 

icon-bw-solution

Licenties & toegang

Toegang tot M.App Studio, geselecteerde SDK’s en API’s, naast ontwikkellicenties van diverse Power Portfolio Producten.