GeoMedia
GeoMedia
Haal fascinerende inzichten uit uw geografische data en integreer het in uw huidige informatievoorziening.

Kaarten presenteren data op visuele wijze, en stellen daarmee mensen in staat om informatie over een bepaald onderwerp af te leiden. Het vergemakkelijken van het informatie verzamelingsproces en het creëren van een goede kaart, vereist krachtige analytische tools en duidelijke symboliek. Het updaten van gegevens over (belastbare) grond, het analyseren van verkeersstromen of ongelukken, of het bepalen van de beste locatie voor het plaatsen van evacuatie centra; GeoMedia combineert tabel- en geografische data om deze bruikbare informatie te kunnen produceren.

GeoMedia is een krachtig en flexibel platform voor GIS management, wat u data laat aggregeren vanuit verschillende bronnen en het laat analyseren om heldere, bruikbare data te verkrijgen. Het biedt gelijktijdige toegang tot geografische data in bijna elke vorm en toont het in een ingebouwde map view, voor efficiëntere processing, analyses, presentaties, en uitwisseling. GeoMedia’s functionaliteiten zorgen ervoor dat het een ideaal platform is voor het verkrijgen van informatie vanuit een lijst van dynamisch veranderende data, om zo tot slimmere besluiten te komen.

Direct toegang tot geografische data

Het is niet nodig om gepatenteerde technologie te importeren, te converteren of te gebruiken om van ruimtelijke databases gebruik te kunnen maken.

Geavanceerde zoekfuncties en analyses

Link query’s aan elkaar en bekijk de dynamisch geüpdatete resultaten van de veranderende data.

Data validatie

Automatische controle op data kwaliteit en compleetheid ervan.