GeoMedia Smart Client
GeoMedia Smart Client
Jumpstart uw GIS op dynamische wijze

Is uw Geografische Informatie Systeem (GIS) vergrendeld door een andere afdeling? Is het gelimiteerd tot een bepaald aantal gebruikers?

Vandaag de dag zien stakeholders van verschillende organisaties de waarde van geografische informatie, maar alsnog missen zij de expertise om een traditionele desktop GIS te gebruiken. Online kaarten, verspreid via web GIS, kunnen van nut zijn, maar deze implementaties ondersteunen vaak niet specifieke georuimtelijke workflows welke juist het meest nodig zijn. Gebruikers hebben de kracht van GIS niet zozeer nodig als een horizontale technologie, maar hebben juist baat bij GIS geleverd als verticale en marktgerichte workflows.

GeoMedia Smart Client stelt individuen en afdelingen in staat om als collectief uw dynamische GIS te starten. Geografische veranderingen zijn op gemakkelijke en interactieve wijze geïmplementeerd in een organisatie brede smart GIS, naadloos toegepast in uw workflows. U bepaalt deze energieke business-workflows, welke u een niveau van verfijning biedt die u niet bij verouderde out-of-the-box horizontale software producten zult verkrijgen.

icon-bw-analysis

Efficiënte workflows

Haal gebruikers van niet-essentiële taken en laat hun inspanningen meer gefocust zijn door middel van uiterst productieve, map-based workflows.

icon-bw-tools

Geavanceerde tools

Begeleidt gebruikers met het voltooien van complexe taken, zonder af te doen aan nauwkeurigheid of productiviteit.

icon-bw-map

Veelzijdig GIS

Een enkel steunt een ongelimiteerd aantal gebruikers op kantoor en in het veld, wat dit het perfecte GIS voor een slimmere organisatie maakt.