GeoMedia Add-Ons
GeoMedia Add-Ons

GeoMedia 3D

De wereld is niet plat. Waarom bekijken we het dan wel op die manier? GeoMedia 3D biedt een nieuwe dimensie van analyseren en bekijken aan de GeoMedia omgeving. Een geïntegreerde 3D visualisatie en analyse omgeving welke realistische, driedimensionale weergaves van uw geografische data ondersteunt.

GeoMedia Advanced Collection

GeoMedia Advanced Collection ondersteunt data inwinning en kaartproductie workflows die gebruikt worden door internationale kaartproducenten, en in het bijzonder de Multinational Geospatial Co-production Program (MGCP). Het verbetert de productiviteit bij het inwinnen en valideren van vector objectdata.

GeoMedia GI Toolkit

GeoMedia GI Toolkit is een combinatie van productiviteitstools welke gericht zijn op het uitbreiden van de functionaliteiten van GeoMedia Professional. Het ondersteunt data en kaartproductie workflows, inclusief de dataverzameling, data integratie, data management en data verspreiding.

Meer informatie

GeoMedia Motion Video Analyst

Ingebouwde motion-video analyse in uw GIS analyse. GeoMedia Motion Video Analyst Professional stelt u in staat om motionvideo’s, gemaakt met UAVs en andere bewegende voortuigen, in een hoge productiviteitsomgeving te analyseren.

GeoMedia Objects

Ontwikkelaarstools voor u! GeoMedia Objects levert een geavanceerde toolkit van GIS en cartografische functies welke zelfgemaakte GIS oplossingen, gebaseerd op het GeoMedia platform, mogelijk maken.

HGDN

GeoMedia Transportation Manager

Ervoor bedoeld om transport professionals te helpen om effectief hun lineaire features en infrastructuur te analyseren en te onderhouden. U kunt nu zelfs automatisch netwerken reviewen en fouten corrigeren welke een mogelijk probleem op de weg kunnen veroorzaken.

Incident Analyst

Incident Analyst biedt een intuïtieve, gebruiksvriendelijke kaart omgeving voor het analyseren en begrijpen van elk soort event-based informatie.