Fotogrammetrie
Fotogrammetrie
Verzamel en analyseer informatie verkregen uit luchtfoto's en drones

Imagem biedt oplossingen die variëren van eenvoudige stereokartering tot complete fotogrammetrische verwerking.  Hierdoor kunt u uw basisregistraties en locaties van uw assets nauwkeurig in kaart brengen en er een derde dimensie aan toevoegen. Onze oplossingen stellen u in staat om fotogrammetrische projecten met verschillende datatypes en formaten te kunnen verwerken.

Ook voor het genereren van hoge dichtheid puntenwolken, zelfs uit satellietbeelden en het automatisch verwerken van data uit drones biedt Imagem diverse oplossingen. Zo haalt u altijd het maximale uit uw beeldmateriaal.

IMAGINE Photogrammetry

IMAGINE Photogrammetry is een collectie van naadloos geïntegreerde software tools en stelt u in staat om ruwe imagery om te zetten naar betrouwbare data layers voor gebruik in digital mapping, rasterverwerking, GIS raster analyse en 3D visualisatie.

Meer Weten

ImageStation

ImageStation maakt digitale fotogrammetrische productieworkflows mogelijk, bestaande uit projectcreatie, -oriëntatie en triangulatie van lucht- en satellietfoto’s. Het is specifiek bedoeld om grote hoeveelheden ruwe ruimtelijke informatie te kunnen verwerken en om te zetten naar handelbare en uitwisselbare formaten voor overheden, de commerciële fotogrammetrie en kaartenmakers wereldwijd.