ERDAS APOLLO
ERDAS APOLLO
Beheren en delen van ruimtelijke informatie

Heeft u grote hoeveelheden geografische informatie, regelmatig geüpdatete datastores, en een verdeelde user base? Heeft u een opzichzelfstaande, geïntegreerde enterprise-class, ruimtelijke data infrastructuur nodig? Is uw image delivery performance snel en efficiënt genoeg voor u?

 

ERDAS APOLLO biedt u uitgebreid data management en overdracht. Dit omvat ook het organiseren van geografische en organisatorische data in een gecentraliseerde bibliotheek, en het distribueren van die data vanaf de cloud of on-premise. Compleet met een variété aan overdrachtsopties, levert ERDAS APOLLO uw geografische data consequent op snellere wijze en met behulp van minder hardware dan concurrerende server-based producten. Met een geïmplementeerde out-of-the-box, Service-Oriented Architecture (SOA) kan ERDAS APOLLO aangepast en uitgebreid worden om aan zowel uw geografische als organisatorische wensen te kunnen voldoen.

 

 

 

 

icon-bw-power

Snelste server

Verspreidt enorme hoeveelheden imagery naar duizenden gebruikers vanaf een enkele server.

icon-bw-time

Houdt al uw data bij

Bespaar tijd door al uw verschillende data – inclusief organisatorische documenten - te centraliseren in een enkele, doorzoekbare catalogus.

icon-bw-data

Data op verzoek

Stel gebruikers in staat om data met toegevoegde waarde te creëren, zonder hulp van domeinexperts.