Data Management
Data Management
Comprimeer en verspreid data op efficiënte wijze

De steeds groter wordende data volumes vormen een enorme uitdaging om data op te kunnen slaan, te beheren en te verspreiden, zonder dat de snelheid van servers erop achteruit gaan en zonder dat besluitvorming vertraging oploopt. Wij bieden technologie en oplossingen om uw data op efficiënte wijze te comprimeren en te beheren.

ECW

Enhanced Compression Wavelet (ECW) is een high-performance, image compressieformaat, specifiek gericht op geografische imagery. ECW technologie biedt uitzonderlijke compressie, en is in staat om terabyte-grote bestanden tot slechts vijf procent van de originele grootte te verkleinen, terwijl tegelijkertijd de visuele kwaliteit van het beeld behouden blijft. 

Vraag informatie aan

JPEG2000

JPEG2000 is een compressieformaat volgens OGC richtlijnen. Doordat het een open formaat is, kan JPEG2000 door verschillende GIS applicaties gecreëerd en ingelezen worden. Daarnaast staat het een streaming service van data toe binnen ERDAS APOLLO IWS of ADVANTAGE. JPEG2000 bestanden kunnen met ERDAS IMAGINE en ER MAPPER gecreëerd worden.

National Imagery Transmission Format (NITF)

NITF is een standaard, ontwikkeld door de U.S. Department of Defense (DoD) en de Federal Intelligence Community (IC). Het is een standaard bedoeld voor het uitwisselen, opslaan, en verzenden van raster data. Een NITF collectie kan bestaan uit een rasterbestand zelf, als ook gerelateerde bestanden, zoals overlays, sub-images, symbolen, vectoren, labels en tekst. De standaard is opgenomen in de ISO/IEC 15444-1 standaard voor rastercompressie, omdat JPEG2000 wavelet compressie mogelijk is voor alle rasterformaten binnen een NITF collectie. NITF kan met ERDAS IMAGINE geproduceerd worden met gebruik van de NITF 2.1 module.