Compressie
Compressie
Krachtige data compressie en snelle overdracht met ECW technologie

Beheer van big data kan een uitdaging zijn – voornamelijk grote hoeveelheden geografisch beeldmateriaal welke voortdurend verandert. Vandaag de dag vragen organisaties om de beste oplossingen voor opslag van omvangrijke raster bibliotheken en data overdracht op aanvraag.

Hexagon Geospatial’s Enhanced Compression Wavelet (ECW) is een high-performance, beeldcompressie formaat, specifiek gericht op geografisch beeldmateriaal. ECW technologie biedt uitzonderlijke compressie, welke in staat is om terabyte-grote bestanden tot slechts vijf procent van de originele grootte te verkleinen, terwijl de visuele kwaliteit van het beeld behouden blijft. Naast het leveren van uiterst snelle display-performance, biedt deze geoptimaliseerde compressie technologie ook snellere processing en overdracht van beeldmateriaal binnen uw organisatie, waarmee data redundantie en opslagkosten verminderd kunnen worden.

Met GeoCompressor comprimeert u eenvoudig en snel beeldmateriaal en 3D puntenwolken tot een fractie van de originele bestandsomvang met behoud van kwaliteit.

icon-bw-data

Verklein Big Data

Behoudt cruciale informatie en bespaar tegelijkertijd ruimte met eenvoudige, kosteneffectieve en krachtige compressie voor zowel beeldmateriaal als 3D puntenwolken. 

icon-bw-power

Snel te genereren en over te dragen

Creëer ECW bestanden met meer dan 25 MB per seconde, met de snelste data overdracht.

icon-bw-low-cost

Enorme besparing op schijfruimte

GeoCompressor kan beeldmateriaal en 3D puntenwolken tot 5-10% van de originele grootte comprimeren, terwijl visuele kwaliteit behouden blijft.