Applicaties
Applicaties
Lichtgewicht, workflow en flexibel

Applicaties met een ruimtelijk component zijn vaak complex, zwaar, gesloten en niet voor iedereen begrijpelijk. Veelal worden GIS-viewers en databanken aangeboden waar eigenlijk alleen specialisten mee weten om te gaan. Daarnaast zijn de kaartapplicaties vaak verouderd en is integratie met andere systemen erg moeizaam.

In de praktijk komen wij regelmatig tegen dat vele geo-gerelateerde applicaties ingezet worden op projectbasis of voor een relatief korte periode. Een investering in grote, dure oplossingen is dan niet wenselijk. De eisen van gebruikers zijn door de jaren heen ook mee veranderd met nieuwe technologieën en hierdoor wil men snel wijzigingen kunnen doorvoeren. En heeft men er genoeg van dat het veelal maanden duurt voordat een compleet nieuwe applicatie met ruimtelijke componenten in productie is.

Met de Smart M.App technologie configureert u moderne en dynamische geospatial oplossingen als antwoord op uw locatie gebaseerde bedrijfsvraagstukken. Het platform bezit een hoge mate van flexibiliteit en wendbaarheid. Het ontwikkelen of wijzigen van een applicatie wordt beduidend verkort met Smart M.App.

Eén platform voor het realiseren van ruimtelijk georiënteerde applicaties waarin gebruik gemaakt kan worden van standaard componenten maar waar ook gebruik gemaakt kan worden van maatwerk functionaliteit voor de speciale wensen. Eén omgeving waarin gebruik gemaakt kan worden van workflows, spatial models, data integratie, analyses en visualisatie.

Smart & Easy

Smart M.App is een eenvoudig te gebruiken platform waarmee iedereen lichtgewicht, dynamische applicaties kan ontwerpen en realiseren voor een specifieke vraag of oplossing. Het biedt krachtige visualisatie mogelijkheden vanwege de combinatie van content, werkproces, locatie en analyses.

Meer Weten

Smart M.App ontwikkel platform

Met de web gebaseerde studio omgeving binnen Smart M.App ontwerpt en realiseert u snel en eenvoudig locatie intelligente applicaties en informatieschermen.

Ga naar studio

Aanbevolen video

Bekijk de meest recente online demo's, succesverhalen en tutorials van onze applicatie oplossingen! Kijk, voordat u op de 'ga naar pagina’ knop klikt naar de beschikbare applicatie oplossingen op deze pagina. In het geval u niet vinden wat u zoekt, dan kunt u ook direct contact met ons op.

Meer Weten

Time to Change & Time to Market

U bespaart enorm veel tijd door de wijze waarop u applicaties ontwerpt en publiceert

Hergebruik en data bij de bron

Data en applicaties zijn eenvoudig te hergebruiken. Hierdoor kunnen “dezelfde” applicaties voor verschillende gebruikers ingericht worden vanuit één en dezelfde bron.

Kosten en tijd besparend

Dure complexe software oplossingen en de nodige inzet zijn overbodig. Uw proces wordt van A tot Z automatisch verwerkt tot resultaat.