Smart Cities
Intelligente communicatie

Location Intelligence en Smart Cities


Voor het eerst in de geschiedenis woont meer dan 50 procent van de wereldbevolking in stedelijke gebieden; en in het jaar 2050, leeft bijna 70 procent van de mensen in steden. Daarnaast veranderen wij in een 'digitale' maatschappij, waarbij steden gedwongen worden om een ​​futuristische aanpak te hanteren door vooruit te plannen en barrières te doorbreken van traditioneel denken. Smart Cities gebruiken informatie- en communicatietechnologie (ICT) om hun leefbaarheid en duurzaamheid te verbeteren door het verzamelen, communiceren en verwerken van enorme hoeveelheid data.

Informatie technologie levert een bijdrage aan planning, uitvoering en beheer, terwijl redundantie geëlimineerd wordt, en het mogelijk is om een hogere productiviteit en efficiëntie te garanderen. Steden kunnen hun communicatie verbeteren door effectiever informatie te ontwerpen en te delen. De wijze waarop deze locatie intelligente informatie gecommuniceerd kan worden helpt bij een betere en snellere besluitvorming en dienstverlening aan de stakeholders.

Onze oplossingen zijn ontworpen om antwoord te geven op beleidsvraagstukken en hierdoor stellen wij organisaties in staat om adequaat te reageren op complexe ruimtelijke en niet-ruimtelijke uitdagingen. Dit kan alleen door gegevens goed vast te leggen, te beheren, te analyseren en te integreren. Wilt u meer informatie over onze Smart City oplossingen binnen onder andere de volgende thema’s: asset- en infrastructuurmanagement, transport, nutsbedrijven en telecom, en de openbare orde en veiligheid? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder.

icon-bw-building

Ruwe data inzichtelijk maken voor Stedelijke planning en ruimtelijke ordening

Verwerk satelliet data, luchtfoto’s en UAV stereo afbeeldingen om 3D informatie te creëren, zoals gebouwen, wegen, bomen en contouren om zo uw stedelijke infrastructuur beter en effectiever te begrijpen. 

icon-features

Transformeer uw ruimtelijke informatie naar ‘Actionable Intelligence’

Ontwerp en beheer stedelijke netwerken, zoals nutsvoorzieningen, riolering en transport door te integreren met realtime informatie van verschillende bronnen. Zorg voor een common operational picture met onze Location Intelligence oplossingen.  

icon-bw-solutions

Ontwerp betekenisvolle oplossingen en stroomlijn uw management processen

Door gebruik te maken van Location Intelligence oplossingen, heeft u de mogelijkheid om het verschil te maken. Dankzij intuïtieve en informatieve dashboards heeft u de kracht om stadsbesturen te helpen een scherpe inzicht te krijgen in verschillende situatie.