Schouw M.App

Laat het water stromen en houd de voeten droog. Monitor en controleer sneller op obstructies in de waterwegen door inspectieprocessen te automatiseren. Beheer taken in de cloud en in het veld.

Nederland omvat 343.350 kilometer aan waterwegen, waarvan veel geïnspecteerd moet worden, net als een groot deel van de waterkeringen. Een grote klus voor de waterschappen.

Met deze oplossing is het mogelijk om processen zoals inspecties te automatiseren zonder dat er kennis van programmeren nodig is, waardoor het voor zowel managers als veldwerkers eenvoudig wordt om datagedreven beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij sneller en efficiënter werken en ingrijpen waar het nodig is.

Waarom starten met Schouw M.App?

Eenvoud

Compleet ingericht

en opgeleverd

Snelheid

Eenvoudig 'wat'

en 'waar' identificeren

Gemak

Service vanuit

de cloud

Flexibiliteit

dashboard in browser

en mobiele app

Interesse?

Download dan hieronder de brochure of kom in contact voor een gratis demo.

Technologie

Schouw M.App is gebaseerd op M.App Enterprise© en ERDAS IMAGINE. Hiermee zijn automatiseringen bij veel processen binnen waterschappen mogelijk. Dit kan helpen bij het sturen op belangrijke taken, en hierin te prioriteren.

WDO Delta is onderweg naar de digitale transformatie

Het waterschap wilt het eerste zelfregulerende watersysteem bereiken door middel van Machine Learning. Niet langer alles controleren, maar gericht beheren en handhaven op basis van een probleemindicatie. Dat zorgt voor een veel effectievere inzet van mensen en middelen.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen, interesse in een demo of wilt u een afspraak over Schouw M.App?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen of kijk wat we nog meer voor waterschappen kunnen betekenen.