Mutatiesignalering

Vind snel en gericht veranderingen

De wereld om ons heen verandert continue. Het bijhouden van die veranderingen kan een uitdaging zijn en veel tijd kosten. Bespaar tijd, geld en middelen met onze oplossingen voor mutatiesignalering. Visualiseer veranderingen overzichtelijk voor analyse en automatiseer het bijhoud proces, zodat u uw middelen inzet waar deze echt nodig zijn.

Interesse?

 Kom in contact voor een gratis demo.

DELTA

Om u te helpen automatiseren hebben we een set modellen gecreëerd, waarmee u veranderingen overzichtelijk visualiseert voor analyse, in slechts een paar klikken met de add-on DELTA. Spoor veranderingen op in verschillende thema’s, zoals groengebied, bebouwing, waterdoorlaatbaarheid, ontbossing, hittestress en meer. Voer eenvoudig en efficiënt beheer uit in een Nederlandstalig interface.

Gemeente Bergen op Zoom gebruikt geospatial technologie

Bevolkingsgroei verandert de infrastructuur van een stad in sneltreinvaart. De gemeente houdt de veranderingen bij door geavanceerde locatie-intelligentie technologie in te zetten om zo het proces eenvoudig en efficiënt te maken.

Basisregistraties op orde

Met een breed scala aan detectiemodellen is het mogelijk om uw basisregistraties, zoals de BAG, BGT, WOZ en BOR, continu actueel, betrouwbaar en compleet te houden. Geautomatiseerde detectie van verandering neemt voor u veel werk uit handen.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen, interesse in een demo of wilt u een afspraak over onze Mutatiesignalering oplossingen?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen of kijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen.