Location Intelligence
Location Intelligence
Visualiseer uw Business Intelligence & Analytics

Verbeter uw operationele efficiëntie


Eigen data, open data, Big Data en Internet of Things, allemaal onderwerpen die voor een organisatie van groot belang zijn omdat ze kunnen ondersteunen in de werkprocessen.

Deze data (digitaal of anderszins) wordt verwerkt in allerlei analyses zodat hier “Business Intelligence” (BI) uit gehaald kan worden. Deze BI kan dan weer gebruikt worden zodat betere beslissingen genomen en onderbouwd kunnen worden.  

Wij ondersteunen onze relaties in praktische oplossingen waarbij snel en eenvoudig informatie/kennis gecreëerd en de complexiteit verminderd wordt. Wij bieden extra inzicht door BI en Analytics op innovatieve wijze te visualiseren.

Visuele content is enorm krachtig voor het inzicht krijgen in een situatie, KPI, trend of ontwikkeling. De mens verwerkt visuele content 60000x sneller dan tekst, het wordt beter begrepen en geïnterpreteerd. Tijdens presentaties, vergaderingen of bijeenkomsten is een toespraak zelfs 7x efficiënter wanneer er ook nog visuele content toegepast wordt om de boodschap over te laten komen. Hoe krachtig zou het dan zijn om uw Business Intelligence en Analytics te voorzien van visuele content!

Om de juiste beslissing te kunnen nemen moet ook de juiste informatie beschikbaar zijn. Business Intelligence en Analyse mogelijkheden ondersteunen hierbij. Voor verschillende organisaties is BI een complexe materie en is het daarnaast een uitdaging om informatie op de juiste manier te communiceren. Technologie helpt in het vereenvoudigen van deze materie en om kennis en informatie op een innovatieve wijze te visualiseren.

Wij optimaliseren het inzicht van bestuurders, managers en beleidsmakers door locatie intelligentie aan BI en Analytics toe te voegen. Door bedrijfsgegevens en externe gegevens op basis van locatie met elkaar in verband brengen wordt een volledig nieuw inzicht verkregen. De veelal toegepaste huidige statische kaarten helpen niet meer. Antwoorden uit de echte wereld zijn nodig om dynamisch de business aan te sturen. Hiermee verkorten wij de tijd tussen de waarneming en de te nemen actie.

icon-bw-article

Rapporteren & Analyseren

Eenvoudig en snel rapporteren! Gebruik intuitieve dashboards voor het maken van dynamische, flexibele en visueel sterke rapportages. Uw data wordt Actionable Information.

icon-bw-analysis

Plan vooruit

Analyseer historische data en realtime informatie om te komen tot trends en patronen. Deze waardevolle inzichten helpen u om te kunnen voorspellen en betere beslissingen te nemen.

icon-bw-full-people

Verbind al uw gebruikers

Beleidsmakers, managers, veldwerkers en alle belanghebbenden zijn verbonden via een Common Operational Picture. Het Location Intelligence dashboard verbindt.