Kadastraal beheer
Kadastraal beheer
Stroomlijn veldwerk en win accurate data in

Met een groeiende bevolking en continue aanpassingen in perceelsgrenzen en bebouwing zijn veldinspecties onontkoombaar.

Onze oplossingen zijn ontworpen om bouwinspecteurs zowel in het veld als daarbuiten te ondersteunen. Door u te helpen uw geografisch beeldmateriaal te beheren en beschikbaar te stellen, waardoor u bebouwing in 3D kunt visualiseren en waarderen en te verwachten veranderingen kunt identificeren voordat u langs gaat, kunt u dankzij onze oplossingen voor kadastraal en perceelbeheer effectiever te werk gaan.

icon-bw-analysis

Stroomlijn mutatiesignalering in vastgoed

Bespaar tijd en geld door veranderingen op te sporen voor u langs gaat. Dit gestroomlijnde proces stelt u in staat te focussen op de percelen met de meeste verandering, waardoor u veel efficiënter uw bezoeken kunt plannen en minimaal tijdsverlies tussen bezoeken heeft.

icon-bw-map

Overal snelle toegang tot uw beeldmateriaal

Elimineer de tijdverspilling van het zoeken door netwerkfolders naar beeldmateriaal wat nodig is voor vastgoedinspecties en bezwaarprocedures. Met eenduidig databeheer en beschikbaarstelling heeft u altijd snel toegang tot het meest actuele beeldmateriaal en historie, om u te helpen bij de waardebepaling of andere onderzoeken. Altijd en overal.

icon-features

Mis nooit meer de kans om uw omgevingsinformatie te verbeteren

Gebruik uw mobiele telefoon om waardebepaling te doen terwijl u in het veld staat. Beoordeel uw bevindingen wanneer u terug op kantoor bent om waardeveranderingen te onderzoeken.