Deformatiemeting

Monitor de stabiliteit van uw ondergrond en infrastructuur

Er is een acute behoefte om veranderingen in het aardoppervlak te monitoren. Deformatie in infrastructuur wordt vaak veroorzaakt door verzakking, maar ook door veroudering en overmatig gebruik. Constante monitoring met satellietbeelden levert nieuwe en nauwkeurige gegevens en informatie voor het monitoren van de veranderingen in verharding. Automatisering van data levert tijdige en accurate informatie aan beleidsmakers en besluitvormers, managers en gebruikers. Dit helpt bij data gestuurde besluitvorming en voorkomt onnodige risico's en kosten.

Waarom starten met Rheticus?

Database

data uit

meerdere bronnen

Eenvoud

technologie als

een service

Flexibiliteit

Service vanuit

de cloud

Monitoring

Constant vanuit

satellietbeelden

Interesse?

 Kom in contact voor een gratis demo.

Meet met satellietbeelden voor tijdige waarschuwingen

Hoe eerder u wordt gewaarschuwd, hoe eerder u actie kunt ondernemen om uw assets te beschermen en schade te voorkomen. Monitor constant of regelmatig met verzamelde satellietbeelden, met regelmatige intervallen, die vervolgens kunnen worden verwerkt en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat u tijdig op de hoogte bent van veranderingen.

Sturingsinformatie met actieve monitoring

Complexe technologie, algoritmen en mechanismen werken op de achtergrond om monitoring mogelijk te maken. De technische kant en de zakelijke kant vormen beide een krachtige oplossing, waardoor technologie als een service (TaaS) bruikbare informatie biedt aan besluitvormers via een eenvoudige en interactieve interface.

Geef uw werk prioriteit

In plaats van tijd te besteden aan continue manuele inspectie, kunt u uw mensen inzetten waar ze het meest nodig zijn en laat u de monitoring uitvoeren door middel van automatisering. Gebruik uw tijd effectief en geef prioriteit aan uw belangrijkste taken.

Inzet van middelen wanneer nodig

Stuur inspecteurs het veld in wanneer ons platform u vertelt dat er iets mis is en u menselijke intelligentie op de grond nodig heeft. Dit helpt u met het besparen van tijd, geld en middelen.

Rijkswaterstaat zoekt het hogerop

Om te zien of een kunstwerk zich wel zo gedraagt als in het ontwerp is voorzien, is regelmatige monitoring nodig. Rijkswaterstaat gebruikt hiervoor niet alleen visuele inspecties, maar ook Radar satellieten voor deformatiemetingen.

Partner Planetek Italia

Planetek Italia & IMAGEM’s gemeenschappelijke intentie is het creëren van verticale oplossingen op basis van Hexagons geospatial technologiestack om deformatie te detecteren. Gegevens uit meerdere bronnen worden verbonden met een verenigd cloud platform dat voorspellende analyses mogelijk maakt.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen, interesse in een demo of wilt u een afspraak over deformatiemeting oplossing?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen of kijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen.