Bijhouding Basisregistraties
Bijhouding basisregistraties
Snel en efficiënt uw kerndatasets op orde

Basisregistraties als de BAG, de BGT, WOZ en BOR hebben alleen waarde wanneer ze continu actueel, betrouwbaar en compleet gehouden worden. Dit vereist een systematiek van gedegen mutatiesignalering, gevolgd door accurate bijwerking.

IMAGEM levert complete oplossingen die u veel werk uit handen kunnen nemen, door geautomatiseerde detectie van verandering en kwalitatief hoogstaande stereokarteeroplossingen, binnen de meest gebruikte GIS en CAD omgevingen.

Ook het vergelijken van uw bestaande registratie met de meest recente informatie over de buitenruimte is mogelijk. Een nulmeting geeft u direct inzicht in de kwaliteit van uw registraties.

2D en 3D detectie

Spoor veranderingen automatisch op door gebruik te maken van uw bestaande registraties en uw jaarlijkse luchtfoto. Vanuit uw stereofoto’s kan een zeer dicht hoogtemodel gemaakt worden, waardoor u zelfs in 3D dakkapellen, aanbouwen en bijgebouwen kunt laten opsporen, in een fractie van de tijd die handmatig zoeken u zou kosten. 

Bijwerking op hoge nauwkeurigheid

Stereokartering zorgt voor een precieze vastlegging van grenzen en gebouwcontouren, ruim binnen de voorgeschreven nauwkeurigheidseisen. Imagem levert bewezen oplossingen op verschillende GIS en CAD platforms. Geavanceerde hulpmiddelen zorgen voor tijdswinst, waarbij u uw objecten direct in 3D vastlegt.

icon-bw-solutions

Alles in 1 bundel

IMAGEM biedt met GeoRegPack bundels aan waarin de meest essentiële mutatiesignaleringstools, krachtige stereokarteeroplossingen en een professionele GIS omgeving zijn samengebracht, waardoor u direct over een complete oplossing beschikt. Er zijn verschillende functionele niveau’s, afgestemd op uw ambitie. Van eenvoudige 2D mutatiesignalering tot het volledig zelfstandig creëren van 3D puntenwolken uit uw stereofoto’s.