Big Data Management

Beheer en deel luchtfoto's snel en stabiel

Veel organisaties en overheidsinstellingen hebben vaak te maken met grote hoeveelheden geografische informatie. Zulke grote hoeveelheden data moeten regelmatig geüpdatete en verspreid worden, en de prestatie van alle data moet daarnaast onder alle omstandigheden snel en betrouwbaar blijven en gedeeld worden. Door de implementatie en het gebruik van onze oplossing besparen organisaties veel opslagcapaciteit en tijd, die gebruikt kan worden voor andere, belangrijke processen.

De voordelen

Eenvoud

Gemakkelijk data ontvangen en gebruiken

Snelheid

Snel toegang tot data en deze configureren

Stabiliteit

Weinig belasting op uw ICT

Integratie

Eenvoudig in te zetten op uw bestaande architectuur

Interesse?

 Kom in contact voor een gratis demo.

Technologie

ERDAS APOLLO van Hexagon biedt u uitgebreid datamanagement en overdracht. Dit omvat ook het organiseren van geografische en organisatorische data in een gecentraliseerde bibliotheek, en het distribueren van die data vanaf de cloud of on-premise. Zo kunt u gemakkelijk bijvoorbeeld luchtfoto's delen binnen verschillende afdelingen.

Big Data via de browser

Geef uw data innovatief weer, zowel in 2D als 3D, in een webbrowser. Met het Luciad platform kunt u uw omgeving visualiseren analyseren in uw eigen ingerichte viewer. Zo is het mogelijk om uw Digital Twin ambities waar te maken.

Praktijkvoorbeeld

De ontwikkeling van ERDAS APOLLO gaat constant door. Bekijk de Grip op Geo Online webcast over de nieuwste versie van ERDAS APOLLO en zie alle nieuwe functies en mogelijkheden van, waardoor het beheren en uitsluiten van uw data nog eenvoudiger wordt.

Usercase: Waterschap Hunze en Aa’s

Met meer dan 200.000 hectare aan grondgebied is het Waterschap Hunze en Aa’s een van de grotere waterschappen in Nederland. Eenvoudige en snelle toegang tot geo-data van dit gebied is essentieel voor het waterschap. ERDAS APOLLO is daarom ingezet om het beheerproces te vereenvoudigen en te automatiseren.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen, interesse in een demo of wilt u een afspraak over onze Big Data oplossingen?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen of kijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen.