Upgrade voordelig naar GeoMedia 2014!

Capelle aan den Ijssel, The Netherlands

Om de lancering van Hexagon Geospatial te vieren geldt tot het einde van het jaar een aanbod om voordelig naar GeoMedia 2014 te upgraden. Veel gebruikers zitten nog op GeoMedia 6.1, zeker voor hen is deze nieuwste versie een zeer verfrissende en waardevolle upgrade.

Om te beginnen is GeoMedia 2014 voorzien van de moderne ribbon-interface, waardoor de interface veel overzichtelijker oogt en functies eenvoudiger te vinden zijn. Daarnaast is er bij de 2014 release een zogeheten 'repackaging' doorgevoerd, wat betekent dat voorheen losse modules nu onderdeel uitmaken van de basis GeoMedia omgeving.

Zoals bij een aantal andere productlijnen al het geval was, kent ook GeoMedia voortaan 3 functionele niveaus. Hieronder staat wat er in welk niveau is ondergebracht:

- GeoMedia Essentials: GeoMedia en IMAGINE Essentials

- GeoMedia Advantage: GeoMedia Essentials en de GRID Module

- GeoMedia Professional: GeoMedia Pro, Parcel Manager, Public Works, Fusion en Transaction Manager

U kunt nu tijdelijk een oude versie van GeoMedia of GeoMedia Pro updaten naar de nieuwste versie door uitsluitend het nu geldende onderhoudsbedrag te betalen. U betaalt dus geen heractiveringskosten!

Daarnaast kunnen gebruikers van GeoMedia Essentials deze upgraden naar Advantage voor slechts 40% van de normale upgrade-kosten. Het loont dus om even in uw administratie te kijken of u nog oude licenties heeft, nu is het moment om deze naar 2014 te brengen!

Voor meer informatie, neem contact op met:

Yashita Arora
Marketing Consultant at Imagem | Yashita.Arora@imagem.nl