Onze kennisbrunches zijn een groot succes!

Deze korte cursus onderscheidt zich van onze reguliere trainingen doordat tijdens de kennisbrunch het onderwerp centraler staat dan software. U kunt een keuze maken uit de volgende onderwerpen: Stereokarteren, Mutatiesignaleren, Puntenwolken en Coördinaatsystemen. In het komende jaar willen we de onderwerpen gaan uitbreiden met onder andere het onderwerp Multispectrale Toepassingen.

Bij een kennisbrunch wordt een stuk theorie behandeld, onafhankelijk van de software die daarbij gebruikt wordt. Een voorbeeld is de kennisbrunch Stereokarteren. De achtergrond wordt uitgelegd: hoe een luchtfotobedrijf te werk gaat, hoe de luchtfoto’s gebruikt worden en waarom we hoogtes kunnen meten uit overlappende foto’s. Hierbij wordt zowel theorie onderwezen als praktijk. De cursisten gaan ook zelf aan de slag met het nauwkeurig inmeten van hoogtes. De software die in het cursuslokaal gebruikt wordt is ERDAS Imagine, maar met concurrerende software is de theorie net zo goed van toepassing.

De kennisbrunches zijn inschrijfcursussen, dat wil zeggen dat de cursusdagen vantevoren ingepland staan en de deelnemers zich daarop kunnen inschrijven.

Onze kennisbrunches blijken een succes. Veel klanten zijn tevreden over de opgedane kennis. Ook voor de docenten is het leuk om dit type cursus te geven, aangezien zij graag iets doen met de grote hoeveelheid kennis die zij bezitten. En om er achter te komen of de vers belegde broodjes net zo’n succes zijn als het cursusmateriaal, nodigen wij u van harte uit om dat eens te komen beoordelen.

Yvonne van Groenendaal

Opleidingscoördinator / docent[:]