Hexagon Geospatial lanceert Smart M.Apps

Capelle aan den Ijssel, The Netherlands

Hexagon Geospatial verandert de manier waarop we met kaartinformatie kunnen werken. Tijdens HxGN Live HongKong heeft Hexagon Geospatial het nieuwe Smart M.Apps gelanceerd.

Met Smart M.Apps zullen gebruikers in staat zijn op een krachtige, zeer gebruiksvriendelijke manier hun geografische data, workflows en analyses samen te voegen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de verschillende mogelijkheden vanuit GIS, Remote Sensing en Fotogrammetrie, binnen een zeer lichtgewicht client, de Smart M.App. De gegevens die in een Smart M.App worden samengebracht zijn bovendien dynamisch. Zodra de data verandert, verandert ook de M.App.  Geografie, Business Analytics en workflow-gestuurd werken gaan hand in hand met Hexagon Geospatial's Smart M.Apps.

Imagem organiseert Smart M.Apps Roadshow

Op HxGN Live in Hong Kong, in november 2015, werd Smart M.Apps officieel gelanceerd. Begin 2016 zal Imagem een Smart M.App Roadshow organiseren. U kunt zich hier nu uw interesse hiervoor alvast kenbaar maken, door onderstaand formulier in te vullen. Wij houden u dan op de hoogte van de locaties en data van de roadshow, zodat u zich als eerste kunt inschrijven hiervoor.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Yashita Arora
Marketing Consultant at Imagem | Yashita.Arora@imagem.nl