Gelukkig nieuwjaar!

Capelle aan den Ijssel, The Netherlands

Na een enerverend jaar van grote veranderingen, met de oprichting van Hexagon Geospatial, kijkt Imagem met enthousiasme naar 2015. De release van het Power Portfolio vorige maand brengt veel nieuwe mogelijkheden voor zowel onze klanten als partners.

Voor de klanten betekent dit nog efficiënter omgaan met hun geospatial data. Denk alleen al aan de mogelijkheden die de Spatial modeller vanaf nu biedt om processen volledig geautomatiseerd uit te voeren, rechtstreeks onder een zelf te plaatsen knop op de interface. Ook de toegevoegde compressie van puntenwolken en het volledig beheren van de APOLLO catalogus vanuit Enterprise databases biedt enorme voordelen. Soms zijn het ook de kleine toevoegingen die veel gemak bieden, zoals automatische stereopaarselectie in PRO600 voor MicroStation en Map, waardoor inwinning van features voor de BAG en de BGT nog eenvoudiger en sneller gaat.

Partners zullen in 2015 meer focus krijgen. Dankzij een zeer breed en toegankelijk geospatial platform en de introductie van een nieuw partnerprogrammawat we later dit jaar verwachten, zullen deze organisaties in staat worden gesteld interessante projecten en oplossingen te verwezenlijken, in nauwe samenwerking met Imagem en Hexagon Geospatial.

Kortom, ook 2015 wordt een jaar met volop kansen en nieuwe, spannende ontwikkelingen. Wij zijn er klaar voor, u ook?

Voor meer informatie, neem contact op met:

Yashita Arora
Marketing Consultant at Imagem | Yashita.Arora@imagem.nl