Direct leren van de HexGeo experts? Kom naar HxGN Live!

Capelle aan den Ijssel, The Netherlands

Wat is er mooier dan getraind worden in de nieuwste versie van uw software, in een opwindende sfeer en een heerlijk klimaat?

Ieder jaar organiseert Hexagon haar wereldwijde HxGN Live conferentie in de VS, die dit jaar plaatsvindt van 13-16 juni in Anaheim, in California. Tijdens dit 4-daagse evenement worden niet alleen de nieuwste ontwikkelingen en toekomstvisie van alle Hexagon divisies gedeeld, er vindt ook een breed scala aan producttrainingen plaats. Ook voor Hexagon Geospatial worden veel trainingen in vrijwel alle productgroepen gegeven.

Leer van de meester

En het mooie is, tijdens HxGN Live worden deze veelal verzorgd door medewerkers van Hexagon Geospatial die onderdeel zijn van de productteams. Naast de laatste kennis over de producten geeft dit een unieke mogelijkheid om met deze medewerkers te spreken over vragen en wensen voor de toekomst.

Deelnemers aan HxGN Live kunnen zich kostenloos voor deze trainingen inschrijven en zo in een paar dagen tijd breed worden bijgeschoold. Daarnaast maken zij nieuwe productlanceringen mee, kunnen ze zelf de nieuwste oplossingen ervaren in 'The Zone' en wordt de volledige catering tijdens de conferentie verzorgd, van 's ochtends tot 's avonds.

Hoe eerder, hoe voordeliger

Door vroegtijdig in te schrijven voor HxGN Live kunt u aanzienlijk besparen op de registratiekosten, tot wel 50%. Hiermee is het volgen van trainingen tijdens HxGN Live nauwelijks duurder dan het volgen van een producttraining in Nederland. Een aantal deelnemers kiest er dan ook voor om hun jaarlijks opleidingsbudget hiervoor aan te wenden, en dat bevalt goed. Deelnemers aan HxGN Live vanuit Nederland zijn unaniem positief over het evenement en de trainingen die daar verzorgd worden.

Uiteraard is Imagem als Benelux distributeur van Hexagon Geospatial ook aanwezig en treden wij gedurende de conferentie op als gastheer. We geven u suggesties voor interessante sessies, kunnen individuele gesprekken met medewerkers van Hexagon arrangeren en zorgen voor de nodige ontspanning, zonder dat u een verplicht programma voorgeschoteld krijgt.

Tot 25 januari 2016 geldt de zogeheten 'priority rate' voor deelname, daarna wordt het tarief verhoogd. Wacht dus niet te lang om te registreren, dan weet u zeker dat u het komende jaar deelgenoot wordt van het grootste evenement dat Hexagon in 2016 organiseert!

U vindt meer informatie en kunt zich direct registreren via onderstaande link: http://hxgnlive.com/anaheim

Voor meer informatie, neem contact op met:

Yashita Arora
Marketing Consultant at Imagem | Yashita.Arora@imagem.nl