3D Asset management met GeoMedia 3D 2015.1

Capelle aan den Ijssel, The Netherlands

Hexagon Geopatial heeft GeoMedia 3D versie 2015.1 gereleased. Hiermee worden nu ook HPC Point clouds ondersteund. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, zoals dynamische zichtbaarheidsanalyse, alsmede 3D asset management.

Bijvoorbeeld de correcte positionering van straatmeubilair in uw GIS kan hiermee zeer eenvoudig gecontrolleerd worden. Door de puntenwolk in 3D te combineren met de aanwezige posities van bijvoorbeeld lantaarnpalen, wordt direct zichtbaar of deze zich op de juiste plek bevinden en of uw areaal compleet is.

Dankzij de HPC compressietechnieken voor puntenwolken blijft uw GIS snel, ook bij zeer grote hoeveelheden data. U kunt deze HPC's direct vanuit LAS-bestanden aanmaken en weergeven in GeoMedia 3D, om hier vervolgens een breed scala aan analyses op te doen.

In combinatie met GRID, wat sinds versie 2014 standaard onderdeel is van GeoMedia Advantage en Professional, gebruikt u uw puntenwolken eenvoudig om hoge kwaliteit terreinmodellen mee te maken.

de posities van uw  assets wordt hiermee nauwkeuriger dan ooit te voren. Stap in de wereld van het 3D asset management met GeoMedia 3D 2015.1

GeoMedia 2015.1 is vanaf nu te downloaden via http://download.hexagongeospatial.com

Wilt u ervaren wat dit voor uw organisatie kan betekenen? Vraag dan kostenloos een evaluatielicentie aan bij Imagem.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Yashita Arora
Marketing Consultant at Imagem | Yashita.Arora@imagem.nl