Wegbeheer
Wegbeheer
Continue inzicht in de staat van uw infrastructuur

Meer doen met minder betekent voor wegbeheerders en overheden een grotere uitdaging om reizigers en producten veilig en op tijd van A naar B te begeleiden, om bouw- en reparatieteams op het juiste moment op de juiste plek in te zetten en om te bepalen waar budgetten het best aan besteed kunnen worden.

Onze oplossingen stellen u in staat om een krachtig enterprise data fundament en een efficiënt management systeem neer te zetten, waarin uw verschillende databronnen kunt raadplegen, verenigen en analyseren wat u helpt uw wegennetwerken te beheren.

icon-bw-car

Plan uw netwerk

Help uw burgers en/of producten om van A naar B te komen via de kortste, snelste of meest economische route met tools die multimodale netwerkberekeningen ondersteunen, waardoor u zeker weet dat u de beste oplossing heeft om uw reis te plannen of uw wagenpark te routeren.

icon-bw-road

Onderhoud uw wegen

Het op orde houden van uw wegen is cruciaal voor bewegingen van mensen en goederen. Onze dashboard oplossingen, gebaseerd op actuele data helpen u het inzicht te krijgen wat nodig is om uw budgetten te beheren en uw onderhoudswerk in te plannen.

icon-bw-solutions

Integreer met de bestaande IT omgeving

Onze oplossingen zijn gebaseerd op open standaarden en passen daarmee naadloos in uw bestaande architectuur, waardoor vervanging van bestaande systemen, extra kosten of inspanning niet nodig zijn.