Rijksoverheid

Rijksoverheid

Uw Smart Digital Reality

Elk proces binnen een overheidsorganisatie heeft te maken met een locatie. Het is dus evident om locatie-technologie in te zetten in de informatiehuishouding. Het gebruik van locatie intelligente technologie helpt ook bij de digitale transformatie van uw organisatie. Geo-informatievoorzieningen ondersteunen het digitale denken en handelen van de medewerkers.

 

Hulp nodig bij het maken van datagedreven beslissingen in uw organisatie? Maak vandaag nog een afspraak voor een demo.

 

Klimaatadaptatie

De klimaatverandering zorgt voor een toename in wateroverlast, verdroging, hittestress en overstromingen, wat leidt tot een ongezonde leefomgeving om in te werken en leven. Meet de effecten van klimaatverandering en monitor de impact van beleid door locatie-intelligentie en geo-data te gebruiken.

Digital Twin

Met een digitale kopie van uw omgeving kunt u slimme analyses uitvoeren en scenario's uitproberen voordat u deze in de werkelijke wereld implementeert. Dit realiseer u met een Digital Twin. Deze aanpak helpt u beter inzicht te krijgen in uw omgeving voor betere datagedreven besluitvorming.

Deformatiemeting

Maak gebruik van voorspellende analyses om verzakking op wegen, riolering, gebouwen en andere infrastructuur te meten met de cloudbased oplossing Rheticus®. Combineer satellietbeelden met multi-source data om grondbewegingen te monitoren en voorspel de effecten op het landschap en leefomgeving.

Beheer van beeldmateriaal

Veel rastermateriaal of andere ruimtelijke informatie en vele verspreide gebruikers? Zijn uw prestaties te traag? Ontsluit eenvoudig en efficiënt nieuw beeldmateriaal zonder tijd te verspillen aan het maken van tilecaches met ERDAS APOLLO: de snelste rasterserver ter wereld met een uitgebreid gegevensbeheer.

Maak uw gemeenten datagestuurd

Wilt u ook effectief inzicht verkrijgen in de processen van uw gemeente? Neem contact met ons op wanneer u van uw gemeente een betere leefomgeving wilt maken.