Geo-ICT

Geo-ICT bedrijven

Ontwikkel zelf krachtige geo applicaties

Geografische informatie is overal om ons heen en wordt steeds meer in professionele applicaties toegepast. Dankzij het uitgebreide portfolio aan producten voor ontwikkelaars kunt u zelf deze technologie integreren in uw applicaties. Van Artificial Intelligence en Data Science, via 3D visualisatie en analyse tot krachtige sturingsdashboards. Hexagon technologie stelt u in staat om via API’s en SDK’s de juiste koppelingen te leggen met uw eigen systemen, waardoor een gestroomlijnde applicatie ontstaat voor uw eindgebruikers.

 

Data Automatisering

Integreer GIS, Remote Sensing, fotogrammetrie en databeheer met uw eigen applicaties. Het Power Portfolio is het breedste platform op de markt voor verwerking en analyse van geodata en geeft u deze mogelijkheden.

Digital Twin

Creëer een digitale kopie van uw omgeving, waarmee inzicht in de actuele situatie verkregen wordt. Voer 3D, 4D en 5D analyses en simulaties uit om toekomstige ontwikkelingen voor te bereiden, als onderdeel van uw eigen oplossingen. Het Luciad Portfolio kan naadloos worden geïntegreerd.

Sturingsinformatie

Verkrijg diepgaand inzicht in specifieke thema's door het verbinden van data uit verschillende bronnen, zodat je op basis van gerichte informatie gegronde beslissingen kunt nemen. Met het M.App Portfolio ontwikkelt u eenvoudig uw eigen dashboards en koppelt u dit aan uw bestaande systemen, in 2D en in 3D.

Bekijk hoe wij u kunnen helpen

Ontwikkel krachtige geo-applicaties en geef uw klanten het voordeel van locatie-intelligentie