Educatie
Onderwijsprogramma
Investeer met vertrouwen in de toekomst

Investeren in onderwijs is cruciaal voor het behouden van uw voorsprong in de wereld. We begrijpen het belang van continu leren, groeien en het uitdagen van jezelf. 

Imagem biedt Hexagon Geospatial's education programme aan in Nederland, België en Luxemburg, met daarin alle remote sensing, fotogrammetrie en GIS software voor de desktop, enterprise en cloud omgevingen op een plek! Afhankelijk van uw behoeften kunt u het deel van het programma kiezen dat het beste bij u past. U krijgt de ondersteuning en de tools die nodig zijn voor academisch onderzoek en voor onderwijs, inclusief uitgebreide documentatie en inzichten, zodat studenten kunnen zien hoe deze technieken kunnen worden toegepast in belangrijke industriesectoren.

Ons Hexagon Geospatial U programma biedt u de tools die u nodig hebt. Investeer met vertrouwen in de toekomst, met behulp van onze software. 

icon-bw-house

Desktop Education Programma

Studenten krijgen gratis software licenties voor thuisgebruik! Meer Weten

icon-bw-students

Campus-wide Grant

Universiteiten en onderwijsinstellingen kunnen een gratis uniek en robuust pakket aan geospatial software krijgen, ongeëvenaard door andere geo bedrijven. Meer Informatie

icon-bw-map

Smart M.Apps voor het onderwijs

We nodigen studenten, professoren en onderzoekswetenschappers om de M.App van de toekomst te bouwen. Hexagon Smart M.Apps zijn geen normale statische kaarten – het zijn analytische webservices en on the fly dataprocessing services in de vorm van en bovenop een kaart. Meer informatie