Advies- en Ingenieursbureaus

Advies- en Ingenieursbureaus

Zorg voor digitale transformatie met ruimtelijke data

Kom een stap dichterbij Digitale Transformatie. Opdrachtgevers verlangen nieuwe, innovatieve inwinmethodieken, heldere en snelle dashboards in plaats van papieren rapporten en een digitale koppeling met de werkelijke situatie buiten in al haar facetten. Hexagon technologie maakt dit mogelijk. Wij zorgen voor krachtige technologie die u staat stelt nieuwe producten en diensten te leveren, waarmee u uw transformatie ambities kunt waarmaken

 

Data Automatisering

Vertaal uw metingen geautomatiseerd naar kant-en-klare informatieproducten. Gebruik onze uitgebreide modelleeromgeving om Machine Learning en Deep Learning analyses toe te passen zonder programmeerkennis en stel de uitkomsten via open dataformaten beschikbaar. Combineer GIS, Remote Sensing en fotogrammetrie voor gestroomlijnde workflows.

Digital Twin

Uw data komt veel beter tot zijn recht in een 3D weergave van de werkelijkheid. Via krachtige portals die via standaard webbrowsers te benaderen zijn biedt u niet alleen de ruwe data aan, maar kunt u ook interactief metingen en analyses uitvoeren. Van puntenwolken met miljarden punten tot geavanceerde 3D gebouwmodellen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Sturingsinformatie

Bied uw klanten meer dan een dik rapport met statische tabellen en grafieken. Door locatie gedreven interactieve dashboards gaan uw onderzoeken leven, tonen ze direct aan waar aandachtspunten liggen en kan iedereen doordringen in de essentie van uw gegevens, zonder uitgebreide GIS-kennis. Sluit direct aan op uw bestaande bronnen en transformeer van data naar sturingsinformatie.

Bekijk hoe wij u kunnen helpen

Creëer datagedreven sturingsinformatie voor uw gebruikers, gebaseerd op uw eigen informatie en workflows.