Sessies 2020

 

You Make Geospatial Matter

In de afgelopen periode zijn er weer heel veel mooie oplossingen opgeleverd bij onze klanten, die een concrete invulling geven aan onze visie omtrent de Smart Digital Reality. Van het in beeld brengen van de energiepotentie in een woonwijk, het begeleiden van inspectieprocessen van detectie tot afronding, tot het transformeren naar risicogestuurd beheer van assets, de weg naar digitale transformatie lijkt definitief ingeslagen. Tijdens deze sessie laten we u zien hoe u de Digitale Transformatie agenda versnelt middels Data Automatisering, Digital Twin en Sturingsinformatie. We nemen u mee langs een aantal van de meest aansprekende voorbeelden en bieden we u inspiratie die u kunt toepassen in uw eigen organisatie. We laten inspirerende voorbeelden zien die u kan toepassen in uw werk en uw organisatie sturen naar uw doel. Waarom bijwonen? “Because, You Make Geospatial Matter.”

 

Patrick de Groot

Sales Director bij IMAGEM

LinkedIn | Twitter | E-mail

 

Digitale transformatie in Overheid stimuleren met locatie intelligentie

Bedenk eens hoe fijn het zou zijn om meer tijd beschikbaar te hebben, om meer werk gedaan te krijgen, andere taken te kunnen uitvoeren, of om simpelweg minder werkdruk te ervaren.

 

Digitalisering ondersteunt uitdagingen zoals informatie gedreven werken, feiten gebaseerd beslissen en werkproces optimalisatie. Het kan gaan om inzicht in de verspreiding van COVID-19, digitale inclusie of maatschappelijk problemen oplossen met data-gedreven werken. Maar het gaat ook over overheidsdata kwalitatief verbeteren en efficiënter benutten.

 

Zie voorbeelden hoe onze technologie en expertise bijdraagt aan uw digitale transformatie voor een efficiënt en effectief werkproces.

 

Luister naar overheidsgebruikers over geautomatiseerd bijhouden van de basisregistraties, eenvoudig beheer van luchtfoto materiaal en puntenwolken, toepassen van digitale omgevingswet (kennisautomatisering) en desktopoplossingen vanuit de cloud.

 

Laat technologie het werk voor u doen! Stap aan boord de trein die ‘Digitale Transformatie’ heet en ervaar hoe u dit binnen uw organisatie kan stimuleren.

 

Niels van de Graaf

Marktmanager - Overheid
LinkedIn | Twitter | E-mail

 

Digitale Transformatiebij Waterschappen

Steeds meer waterschappen kampen met een toenemende vraag en een afnemende beschikbaarheid van personeel om de werklast te beheren, als gevolg van vergrijzing.

 

Door kunstmatige intelligentie te combineren met het sterk groeiende aanbod aan digitaal verworven data zijn we in staat om velddetectieprocessen te automatiseren. Het combineren van data automatisering met workflow-gestuurde systemen zorgt ervoor dat beschikbare teams efficiënter ingezet worden. Krijg meer inzicht door locatie-intelligentie en zie wat er buiten dagelijks gebeurt.

 

Meerdere waterschappen vertellen de keuzes die zij maken bij de implementatie van een digitale transformatie strategie en de voordelen die dat hen brengt. Het levert waardevolle inzichten op voor iedereen met ambities op dit vlak.

Patrick de Groot

Sales Director en Account Manager voor waterschappen bij IMAGEM
LinkedIn | Twitter | E-mail

Digitale Transformatie in Engineering en Consultancy

Locatie gebaseerde inzichten zijn waardevol voor digitale transformatie. Het combineren van kunstmatige intelligentie met nieuwe methoden van digitale data inwinning helpt het automatiseren van asset management, basisregistraties bijhouden en veldinspecties gerichter uitvoeren. Data Automatisering, verwerking en workflow-gestuurde systemen helpen bedrijven hun personeel efficiënter in te zetten en beter voorspellen welke maatregelen nodig zijn voor toekomstig beheer.

 

In deze sessie laten we u verschillende oplossingen zien voor uw digitale transformatie agenda. Denk aan geautomatiseerde inspecties, objectdetectie, workflow gestuurde systemen, datagedreven sturing en de Digital Twin.

 

Patrick de Groot

Sales Director bij IMAGEM

LinkedIn | Twitter | E-mail

Registreer voor Make Geospatial Matter 2020 en woon deze sessies bij