Make Geospatial Matter 2018
Make Geospatial Matter 2018
Evenement Details

Make Geospatial Matter 2018

Make Geospatial Matter is een jaarlijks terugkerend evenement van IMAGEM. Een dag vol inspirerende lezingen, succesverhalen en de mogelijkheid om te netwerken met vakgenoten. IMAGEM brengt je een dag die je niet wilt missen.

 

Burgers, beleidsmedewerkers en politici, iedereen gebruikt wel een vorm van geospatial informatie. Vaak om inzicht te krijgen in een grote hoeveelheid data, zodat zij beter en slimmer beslissingen kunnen nemen. Samenwerken is het woord wat deze dag het best beschrijft. Samen de handen ineenslaan, informatie delen en elkaar naar een hoger niveau tillen. Stap voor stap aan een nieuwe toekomst bouwen. Dat kan, samen met IMAGEM.

Is je interesse gewekt?

Registreer dan direct en wees zeker van een plek tijdens het evenement!

Waarom bijwonen?

IMAGEM heeft een verfrissende kijk op de toekomst van geospatial intelligence. Door slim gebruik te maken van sensoren en automatisering zijn we steeds beter in staat de wereld om ons heen actueel, in alle dimensies in kaart te brengen en op basis hiervan de juiste beslissing op het juiste moment te nemen.

 

Dit is de reis die we samen met onze partners en klanten ondernemen, daar wil je toch ook onderdeel van zijn? Leer tijdens Make Geospatial Matter hoe we elkaar versterken en deze toekomst nu samen tot realiteit maken.

Make Geospatial Matter Keynotes

Keynotes

Verschillende sprekers waaronder industrie-experts zullen het belang van locatie-intelligentie technologie bespreken.

Make Geospatial Matter Sessies

Sessies

Woon verschillende breakout sessies bij en hoor hoe anderen gebruik maken van IMAGEM-oplossingen in hun dagelijkse activiteiten.

Make Geospatial Matter Netwerken

Netwerken

Ontspanning hoort er ook bij. Onder het genot van een hapje en drankje bespreek je de sessies die je hebt bijgewoond.


Thema's

Smart Cities

Smart Cities

Smart Cities zijn de steden van de toekomst. Deze steden leveren zoveel data, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hoe ga je hiermee om? Waar zitten de knelpunten en hoe haal je sturingsinformatie uit deze data?

Machine Learning

Voorspellende Data

Door de groeiende aanwas van data is het mogelijk om de toekomst inzichtelijk te maken. Op basis van data en voorspellende modellen kunnen er nu beslissingen worden genomen, dat is de toekomst.

Predictive Data

Machine Learning

Machine Learning is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons leven. Dagelijks wordt er gebruik gemaakt van machine learning. Maar wat is Machine Learning nou eigenlijk en hoe kan het jou helpen je doel te bereiken?

Innoveren zonder Programmeren

Innoveren zonder Programmeren

Innovaties ontwikkelen door ‘bouwstenen’ aan elkaar te koppelen en gegevens stapsgewijs te visualiseren. Deze laagdrempelige methode stelt je in staat om snel en makkelijk nieuwe innovaties binnen je organisatie te realiseren.

Waardering van bezoekers

Statistiek Reden voor Bezoek 2017

Reden om te bezoeken

Statistiek Bezoekersprofiel 2017

Bezoekersprofiel

Is je interesse gewekt?

Registreer dan direct en wees zeker van een plek tijdens het evenement!