Grip op Geo voor Kadaster

Online evenement | Opnames nu beschikbaar

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) heeft de overheid meerdere preventiemaatregelen aangekondigd. IMAGEM heeft er daarom voor gekozen om het evenement te verplaatsen van een fysieke locatie naar een 'online omgeving', zodat deelnemers geen belangrijke informatie mislopen.

Met het Luciad platform is het mogelijk om grote hoeveelheden 3D data op een intuïtieve manier over het web te presenteren. Dit maakt het een ideaal platform voor Digital Twin ambities. In deze sessie laten we zien hoe je zelf een dergelijke viewer kunt inrichten, kunt voorzien van je eigen look en feel en wat voor visualisatie en analysemogelijkheden er zoal mogelijk zijn.

GeoMedia 2020 is alweer enige tijd gereleaset. In deze sessie wordt de nieuwe 2020 functionaliteit gedemonstreerd, waaronder de lang verwachte “drag en drop”-functionaliteit voor raster- en vectorbestanden. Ook wordt er aandacht besteed aan de verbeterde integratie van analyseresultaten afkomstig van de ‘Spatial Modeler’. Verder wordt er tijd ingeruimd om de mogelijkheden te demonstreren van de zeer geavanceerde rapport generator die als GeoMedia extensie naadloos kaarten kan generen, waarbij het nu ook mogelijk is om deze te combineren met informatieve business graphics, zoals taart- en staafdiagrammen.

Beheerders van ruimtelijke data dan wel aspecten daarvan, hebben los van de omvangrijke taak om de data-integriteit en -actualiteit te waarborgen, ook de taak om data in de vorm van begrijpelijke en inzichtelijke informatie aan hun ‘klanten’ te presenteren. In deze sessie laten we zien dat we in een paar klikken een interactieve kaart kunnen maken die in een opslag de boodschap weergeeft, die gecommuniceerd dient te worden en tegelijkertijd via interactieve widgets de getoonde informatie zodanig kan laten bevragen dat deze aansluit bij de behoefte van de gebruiker.

Beeldmateriaal 4 komt eraan en voor het eerst krijgen we te maken met verschillende resoluties aan brondata, afkomstig vanuit verschillende partijen. De eindgebruiker moet hier echter geen last van hebben en wil 1 service kunnen aanspreken. In deze sessie laten we zien hoe je deze bronnen eenvoudig samenbrengt, en hoe een eindgebruiker deze in zijn of haar werkproces kan gebruiken zonder aanpassing.

Voor het online evenement heeft u het volgende nodig:

Links naar online sessies

bij de hand

Computer

of tablet

Stabiele
internetverbinding

Browser

om sessies bij te wonen

HEEFT U DEZE SESSIES GEMIST?

De sessies zijn beschikbaar via webcasts en u kunt altijd contact met ons opnemen.