Defence Summit

Online evenement | Opnames nu beschikbaar

 

Vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus (COVID-19) heeft de overheid meerdere preventiemaatregelen aangekondigd. IMAGEM heeft er daarom voor gekozen om het evenement te verplaatsen van een fysieke locatie naar een 'online omgeving', zodat deelnemers geen belangrijke informatie mislopen.

Een totaaloverzicht van incidenten op kaart en de juiste filtertechnieken helpt om inzicht te krijgen in samenhang, en om te prioriteren. Met Feature Analyzer, onderdeel van M.App Enterprise®, is het mogelijk om menu gestuurd een viewer samen te stellen waarmee gebruikers eenvoudig selecties kunnen maken op kenmerken zoals type, datum, plaats, etc. en daardoor snel tot de juiste gegevens set kunnen komen. In deze sessie laten we zien hoe eenvoudig en snel je een dergelijke viewer kunt samenstellen, zonder programmeren!

De core OpenLayers-kaarttechnologie die wordt gebruikt in M.App X is vervangen en uitgebreid met de LuciadRIA-motor. De prestaties zijn hier flink mee verbeterd, naadloos switchen tussen 2D en 3D allemaal in de browser en allemaal zonder plugins. Met de verbeterde layout, zoals floating toolbars en aangepaste navbar, navigeert u nog makkelijker door uw workflows. Tijdens deze sessie nemen wij u graag mee in de nieuwe mogelijkheden van M.App X 2020

De ontwikkeling van ERDAS APOLLO® gaat constant door. Ook dit jaar heeft Hexagon Geospatial weer veel energie gestoken in de verdere ontwikkeling van het product. Tijdens deze sessie worden alle nieuwe functies en mogelijkheden van ERDAS APOLLO 2020® getoond, waardoor het beheren en uitsluiten van uw data nog eenvoudiger wordt

De oplossingen voor UAV-dataverwerking in combinatie met de nieuwste 3D visualisatie en analysetechnieken in Luciad technologie maken het mogelijk om meer dan ooit tevoren een actueel 3D situatiebeeld te maken. In deze sessie combineren we inwinning, ontsluiting en analyse vanuit diverse bronnen om tot 1 beeld te komen, zodat iedereen hetzelfde beeld heeft.

Tijdens deze presentatie zal de stand van zaken omtrent de drie imagery contracten van de DGeo worden besproken. Eind 2019 zijn alle drie de contracten afgesloten en kunnen gebruikers op meerdere manieren aan zeer hoogwaardige imagery data komen. 1: de Airbus OneAtlas basemap geserveerd met ERDAS APOLLO Essentials. 2: online access in het gehele 110 petabyte grote archief van Maxar d.m.v. het SecureWatch platform (press release). 3: het contract met Geoserve. Tijdens de presentatie zal ik duidelijk maken welke contracten / imagery producten het meest geschikt zijn voor bepaalde toepassingen binnen de organisatie.

Voor het online evenement heeft u het volgende nodig:

Links naar online sessies

bij de hand

Computer

of tablet

Stabiele
internetverbinding

Browser

om sessies bij te wonen

Heeft u deze sessies gemist?

De sessies zijn beschikbaar via webcasts en u kunt altijd contact met ons opnemen.