HxGN LIVE 2018

HxGN Live, verspreid over vier dagen, biedt u het beste binnen het domein ‘locatie-intelligentie’ en geeft u de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te krijgen op uw branche. Vanuit Hexagon en haar partners worden de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd, deskundigen delen hun best practices zodat u hier van kunt leren en nog veel meer.

De conferentie biedt mogelijkheden om te brainstormen en verschillende van uw uitdagingen op te lossen met experts, in aanvulling op de honderden technische, educatieve en praktische workshops. Het Geospatial traject voorziet een herkenbare industrie specifieke inhoud, welke gebruikers van Hexagon Geospatial technologieën in staat stelt om oplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en leveren die echte problemen in de wereld oplossen. 

smart-cities-hxgn-live-2018

Smart Cities

Ervaar hoe Smart Cities wereldwijd Hexagon technologie gebruiken ter ondersteuning van planning, budgettering, analyse en communicatie.

defence-hxgn-live-2018

Administratieve wereld naar fysieke wereld

Transformeer uw data naar een nauwkeurig beeld van uw omgeving. Maak slimmere operationele beslissingen waar en wanneer u ze nodig hebt.

-hxgn-live-2018

Dynamische Informatieservices

Leer hoe u het maximale uit onze technologie kunt halen en ervaar de verschuiving van statische informatie naar 5D informatie.

Waarom deelnemen?

Ondersteund door IMAGEM, krijgt u de kans om de volgende activiteiten en nog veel meer te ervaren!

Keynotes

Mladen Stojic, de president van Hexagon Geospatial, presenteert zijn visie en de producten roadmaps. U krijgt ideeën aangereikt hoe de oplossingen van Hexagon Geospatial uw werk kunnen optimaliseren.

Breakout Sessies

Leer van verhalen van collega's en partners wereldwijd hoe zij succesvol geo-oplossingen voor hun werkprocessen hebben geïmplementeerd.

Hands-on Training

Leer van de experts. Ervaar de nieuwste product releases op de conferentie en probeer het meteen uit tijdens de hands-on sessies.

The Zone

Laat u inspireren door de vakbeurs te bezoeken met 60+ deelnemende exposanten, en ervaar de kracht van innovatieve ideeën in één ruimte.

Networking

Ontspan en ga in gesprek met ‘thought leaders’, experts uit het bedrijfsleven, domein experts, collega's en partners gedurende de conferentie en op verschillende sociale bijeenkomsten.

Competentie

Doe heel veel kennis op van de technologie. Niet alleen waarom een bepaalde functie er is maar ook wat je er allemaal nog meer mee kan doen, zowel binnen uw proces als elders in uw organisatie.

Wilt u mee? 

Dit jaar is IMAGEM ook aanwezig op dit bijzondere evenement en bieden wij u de mogelijkheid om deel te maken van deze ervaring. U zult interessante verhalen te horen krijgen over hoe baanbrekende technologie de middelen biedt om onze omgeving te analyseren zodat wij een slimmere wereld kunnen visualiseren, begrijpen en incalculeren. 

Neem contact op met IMAGEM's marketing team via marketing@imagem.nl.