Smart M.Apps for Education
Smart M.Apps for Education
Investeer met vertrouwen in de toekomst

Bouw de m.app van de toekomst:

Hexagon Geospatial nodigt studenten, professoren en onderzoekswetenschappers om de M.App van de toekomst te bouwen. Hexagon Smart M.Apps zijn geen standard statische kaarten – Het zijn analytische services weergegeven over een kaart.

Het M.App Portfolio is een cloud-based ruimtelijk platform dat kan worden gebruikt om Hexagon Smart M.Apps te ontwerpen, te bouwen, en te hosten. De Smart M.Apps, samen met standaard webservices, bouwen tezamen ruimtelijke cloudapplicaties.

Het Smart M.Apps for EDU program bevat jaarabonnementen op M.App Studio, M.App Chest, en de Hexagon Geospatial U Community.

Klaslokaal en department niveaus

De Smart M.App Classroom en Smart M.App Department niveaus bestaan uit jaarlijkse abonnementen op:

  • App Studio- interactieve, web-gebaseerde omgeving voor het ontwerpen, het bouwen en het publiceren van Hexagon Smart M.Apps
    M.App Chest – een online ruimtelijke content hosting en verdeel service
    Hexagon Geospatial U Community – Online community waar academische gebruikers kunnen discussiëren over ideeën en waar men kan communiceren met andere geospatiale gebruikers. Handleidingen, presentaties en voorbeelddata zijn beschikbaar voor onderwijsinstellingen.
  • Kick-off webcasts voor Smart M.App Classroom beginners
  • Maandelijkse webinars met tips and tricks, en vragen/antwoorden voor Smart M.App Department gebruikers
  • Een speciaal onderwijstarief voor 50 Smart M.App Classroom abonnementen
  • Een speciaal onderwijstarief voor 500 Smart M.App Department abonnementen

Smart m.app research grant

Een Smart M.App Research Grant is beschikbaar voor individuele studenten met een actief email adres behorend bij een onderwijsinstelling. Ze bevat een jaarabonnement op M.App Studio, M.App Chest, en de Hexagon Geospatial U Community voor een schappelijke prijs.

Vraag meer info aan over het Smart M.Apps for EDU programma.