Digitale Transformatie

Versnel uw digitale transformatie met locatie-intelligentie

De integratie van locatiegegevens met kernprocessen wordt steeds crucialer. Van het delen van informatie tussen afdelingen, het op afstand beheren van resources in het veld, tot het verbinden en communiceren met burgers, locatie-informatie is nodig voor op feiten gebaseerde besluitvorming. Door nauw samen te werken met overheidsorganisaties weten we ook dat de grootste uitdaging in het aansturen van digitale innovatie niet de technologie is, maar het leiden van verandering.

Meer weten?

Klik dan hieronder en kom in contact met ons.

Verlaag de werkdruk

Onze technologie, innovatieve aanpak, praktijkervaring, bewezen methodologie en kant-en-klare applicaties maken het mogelijk om overheidsprocessen te automatiseren. De druk op mensen en de IT-infrastructuur wordt verlicht en de aandacht kan op meer relevante zaken gericht worden.

Datagestuurde besluitvorming

Wij verbinden data uit diverse bronnen om deze vervolgens te analyseren, te visualiseren en als direct bruikbare informatie te presenteren met intelligente geo-platforms. Door processen te automatiseren wordt effectief inzicht verkregen en kunnen datagestuurd beslissingen genomen worden.

Gericht werken

Overheidsorganisaties vertrouwen op processen en inputdata om betrouwbaar en nauwkeurig te kunnen opereren. De meeste processen worden voortdurend geoptimaliseerd om relevant te blijven, maar blijven soms arbeidsintensief van aard – deze kosten tijd, middelen en geld. Automatiseer deze processen om zo gerichter te werken en te besparen op uw middelen.

Communicatie

Een gemeenschappelijk doel voor onze 355 gemeenten en hun burgers is het realiseren en beheren van een leefbare en veilige omgeving. Dit betekent snelheidscontroles in buurten, een afvalvrije stoep, functionerende straatverlichting, lege openbare vuilnisbakken en nog veel meer. Waarom zouden we burgers niet gebruiken, als sensoren, om gegevens te verzamelen?

Versnel de digitale transformatie

Er is dringend behoefte aan het vrijmaken van kenniswerkers en andere overheidsmiddelen voor analyse en datagedreven besluitvorming. Het digitaliseren van processen, het introduceren van automatisering en het verbinden met locatie-intelligentie zal dit niet alleen ondersteunen, maar ook tijd en geld besparen.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen, interesse in een demo of  wilt u een afspraak over één van Digitale Transformatie oplossingen?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen.