DELTA FAQ

Heeft u vragen over DELTA? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen.

DELTA is een extensie op de Remote Sensing applicatie ERDAS IMAGINE®. ERDAS IMAGINE® kan gebruikt worden binnen Windows 10, Windows Server 2016 en Windows Server 2019. DELTA is geen weboplossing.

DELTA wordt geïnstalleerd door het verplaatsen van de installatiefolder naar de juiste map en het toevoegen van DELTA aan de Layouts Gallery binnen ERDAS IMAGINE®. Een duidelijk stappenplan van de exacte handelingen die nodig zijn ten behoeve van de volledige installatie is te vinden in de meegeleverde DELTA Handleiding. Deze is te vinden in de DELTA installatiefolder. Vergeet naast de installatie ook niet de juiste configuratie toe te passen, het stappenplan hiervoor is ook in de handleiding te vinden.

DELTA wordt gestart vanuit ERDAS IMAGINE®. In de meegeleverde DELTA Handleiding is stap voor stap het algemene gebruik van DELTA beschreven. In een ander meegeleverd document; DELTA Modelbeschrijving, is daarnaast een voorbeeld van de werking van elk individueel model te vinden.

DELTA is een extensie op de Remote Sensing applicatie ERDAS IMAGINE®. ERDAS IMAGINE Advantage® of ERDAS IMAGINE Professional® is benodigd. Specifieke System Requirements zijn te vinden in de ERDAS IMAGINE 2020 Release Guide op pagina 37.

 

Modellen werken vanuit DELTA met behulp van Python scripts, een installatie van Python in de juiste versie is daarom dan ook benodigd: een installatiebestand (Python 3.7.6) wordt met DELTA meegeleverd.

 

Systeemeisen

Een duidelijk stappenplan voor de installatie, configuratie en het algemene gebruik van DELTA is te vinden in de DELTA Handleiding. Dit document wordt meegeleverd met het product.

 

Een beschrijving met een voorbeeld van de werking van elk individueel model is te vinden in de DELTA Modelbeschrijving. In dit document zijn daarnaast ook alle Groepen en Subgroepen binnen DELTA beschreven. De DELTA Modelbeschrijving wordt meegeleverd met het product en kan daarnaast ook via de website aangevraagd worden.

 

Modelbeschrijving

Heeft u verdere vragen?

Heeft u nog vragen, interesse in een demo of wilt u een afspraak over DELTA?

Klik dan hieronder om met ons in contact te komen.