Sociale Uitgave

ZORGEFFICIËNTIE EN -EFFECTIVITEIT MONITOR – brengt de budgetten van zorgverleners in kaart en toets deze aan de verandering naar aanleiding van de investering. Hiermee meet u de impact van de investeringen en visualiseert u de uitgaven.

Waarom deze app?

Als gemeente wilt u weten hoe de sociale uitgaven worden besteed en of de investeringen ook zichtbaar zijn in de maatschappij. Door dit inzichtelijk te maken worden de effecten van geïnvesteerde budgetten inzichtelijk en kan er actie ondernomen worden wanneer dat nodig is.

Hoe werkt het?

Smart Sociale Uitgave is een dashboard waarin verscheidene data en bronnen én locatiegegevens gecombineerd worden. Deze gegevens worden gevisualiseerd in één helder en dynamisch overzicht. U krijgt direct inzicht in de effecten van geïnvesteerde budgetten.

Wat doet het?

U krijgt sturingsinformatie waarmee u direct inzicht heeft in de budgetten van zorgverleners. Hoe worden de budgetten besteedt? Welke buurt(en) profiteren hiervan en is er merkbaar verschil nadat er investeringen hebben plaatsgevonden? Dit dashboard geeft inzicht in deze vragen.

Ontwikkeld door en in gebruik bij Gemeente Capelle aan den Ijssel