Feature Analyser

Feature Analyser

De Feature Analyzer combineert de kracht van de Incident Analyzer, Area Analyzer en Network Analyzer in één krachtige, makkelijk te gebruiken applicatie.

Waarom deze app

Met deze app kun je risicoanalyses doen. Identificeer opkomende ‘hot areas’ en voorspel waar problemen zich waarschijnlijk zullen voordoen. Ook kan er onderzoek worden gedaan naar interactief ruimtelijke patronen zodat beter te begrijpen is waar en wanneer fenomenen zich voordoen.

Hoe werkt het?

Feature Analyzer neemt de kracht van onderzoekend leren door middel van interactieve thematische mapping naar een nieuw niveau. Met Feature Analyzer kunnen niet-technische gebruikers snel een breed scala aan verbluffende ruimtelijke rapporten maken. U kunt een groot aantal diagrammen gebruiken om uw multidimensionale gegevens op een zelfgestuurde en interactieve manier effectief te verkennen en op hun beurt kun je intelligente producten samen te stellen die inzicht en betekenis hebben.

Wat doet het?

De Feature Analyzer combineert de kracht van de Incident Analyzer, Area Analyzer en Network Analyzer in één krachtige, makkelijk te gebruiken applicatie. Risicoanalyses, patroon analyses, tactische beoordelingen en meer! Alles in een veilige cloud-omgeving voor het snel creëren van thematische, punt-, polygonale of lineair gebaseerde themakaarten. Kaarten die een eenvoudige en snelle manier bieden om uw gegevens te verkennen.