7 redenen om aanwezig te zijn bij de IGNITE Sessie in Lelystad op 1 April

7 redenen om aanwezig te zijn bij de IGNITE Sessie in Lelystad op 1 April

"Het is niet alleen GIS. Het is niet alleen Business Intelligence. Het is niet alleen statistiek. Het is Hexagon Smart M.App - een nieuwe manier om dynamische informatie over te brengen."
- Een wijs man

Kom meer te weten over de Kaart van de Toekomst!

Mensen zijn heel goed in het analyseren van patronen en het vorm geven aan informatie om ons heen. We hebben al jarenlang kaarten gebruikt om deze vorm vast te leggen, maar nu biedt Hexagon Smart M.App® de kaart van de toekomst, een manier voor gebruikers om zelf hun applicaties te bouwen, aan te sluiten op diverse databronnen, de data te analyseren, te visualiseren op een nieuwe manier en om antwoorden te vinden waarop snel en eenvoudig slimme beslissingen kunnen worden genomen. Kom alles te weten over deze cloudbased applicaties die een nieuwe, dynamische informatie-ervaring bieden.

Het gaat niet alleen om techniek

Wie heeft ooit beweerd dat een seminar over innovatie, technologie en producten alleen maar techniekgericht zal zijn? Deze volle dag is gericht op zowel beleidsmakers, afdelingsmanagers, ontwikkelaars, docenten en studenten tesamen. Smart M.Apps verandert nu al het landschap van de geografische informatiesector in Nederland, en in deze sessie leer je hoe deze apps voordeel voor de organisatie opleveren door sturing op efficiency, verlaging van tijd en inspanning en nog veel meer,  gevoed door lokale voorbeelden.

Ga zelf aan de slag met het Platform

Maar wacht even, we gaan niet alleen maar kletsen en niet spelen -  er wordt voldoende tijd ingeruimd gedurende de dag om zelf met het platform aan de slag te gaan! Kijk eerst hoe onze experts behendig een Smart M.App in elkaar zetten vanuit het niets, om het daarna zelf te gaan doen. Ons team staat tot je beschikking om je te helpen bij iedere stap. Vergeet echter niet om je eigen laptop mee te nemen.

Doe mee aan de IGNITE competitie

Aan het einde van de workshop ben je een expert in het bouwen van Smart M.Apps (nou ja, bijna dan). Door de kennis te gebruiken die je op hebt gedaan in de sessies, kun je als je dat wilt meedoen aan de IGNITE wedstrijd en kans maken op $100000 (dat zijn 5 nullen inderdaad). Je kunt zelfstandig deelnemen of als team. Leer meer  over de wedstrijd.

Praat bij met Smart M.App Experts

Dit is je kans om kennis te maken met domein-experts, technologie en geo-experts door de hele wereld, voor wie het enige doel van de dag is om je kennis te laten maken met de kaart van de toekomst. Ontmoet het kernteam:

Ons team kan je te woord staan in het Engels, Nederlands, Frans en Italiaans.

Een volledig verzorgd evenement op een geweldige locatie: Het Aviodrome

Jazeker, het evenement wordt gehouden op Het Aviodrome in Lelystad. Hier staan ca. 100 vliegtuigen, die je tijdens de pauzes van dichtbij kunt bekijken – als je maar zorgt dat je op tijd weer terug bent voor de volgende sessie. N.B.: De organisatoren hebben unaniem besloten om de gordijnen tijdens de sessies gesloten te houden, zodat de deelnemers hun aandacht bij de sessie kunnen houden in plaats van naar de vliegtuigen buiten te kijken.

Vier 1 april met een borrel

Blijf na afloop voor een drankje en een hapje en praat nog even bij met de andere gasten voordat je het weekend in gaat. o stay on for drinks and finger-food after the seminar and mingle with your peers before you take off for the weekend. Vier 1 april met de grappen die deze wereldwijde dag verdient. Dit is geen grap, we hebben echt drank geregeld.