Top 4 Redenen Om De ‘Make Geospatial Matter’ Conferentie Te Bezoeken

Top 4 Redenen Om De ‘Make Geospatial Matter’ Conferentie Te Bezoeken

IMAGEM is enthousiast om haar jaarlijkse conferentie ‘Make Geospatial Matter’ (MGM) op 3 oktober in de Jaarbeurs Utrecht aan te kondigen. Voorbijgaand aan de traditionele gebruikersconferentie is deze vernieuwde conferentie opgezet om een breder publiek aan te spreken terwijl de focus op de communicatie van ‘location intelligence’ gestroomlijnd is.

Alles heeft een locatie. Coördinaten zijn de universele bouwstenen in onze leefomgeving en razendsnelle veranderingen in tijd en ruimte vragen om up-to-date informatie om effectief te kunnen schakelen en te reageren. Wij zijn vertalers. Wij bij IMAGEM vertalen gegevens van de veranderende leefomgeving in beeld. Met dynamische kaarten en interactieve infographics bieden wij een krachtig visueel communicatiemiddel dat iedereen begrijpt. Hiermee krijg je inzicht om snel en goed te kunnen reageren op de veranderingen in de wereld om je heen en krijgt daarmee controle over je toekomst.

Jij kan ook deelnemen aan deze geo-beweging. Bezoek de ‘Make Geospatial Matter’ conferentie om geïnspireerd te worden met geo-verhalen en om de boodschap te verspreiden. Hier zijn 4 redenen om deze conferentie te bezoeken:

Luister

NAAR THOUGHT LEADERS
MGM 2017 is dé plek om te zijn als je thought leaders en de experts van de geo sector wilt ontmoeten. Tijdens de conferentie zullen internationale sprekers van Hexagon Geospatial, technologiedeskundigen en experts uit de sector aan het woord komen en hun visies, huidige trends en verwachte oplossingen in de toekomst delen.

Natuurlijk is het mogelijk om de thought leaders te ontmoeten, maar kan je ook praktische oplossingen leren bij de verschillende demonstratie stands die verspreid zijn over de conferentie.

Leer

OVER INNOVATIES
Dit is jouw unieke kans om meer te leren over de visie en strategie die IMAGEM wilt uitdragen. Of je nu een klant, partner of slechts geïnteresseerd bent, is de MGM conferentie de beste plek om meer te weten te komen. Leer wat de laatste trends en tactieken in de sector zijn en hoe IMAGEM gebruikers helpt om de concurrentie voor te blijven met geavanceerde oplossingen.  

Deel

JOUW VERHALEN
Wij willen ook jouw verhalen horen. Deel je verhalen met het publiek en leer vervolgens van anderen. Neem wat je geleerd hebt mee en pas het toe om je resultaten te verbeteren. Als je nog geen verhaal hebt om te delen, kan je nog steeds geïnspireerd worden door de verhalen van anderen om dat vervolgens te delen met je collega’s.  

Ontdek

NETWERK MOGELIJKHEDEN
Ontmoet de bekende en minder bekende gezichten uit de geo sector, deel ideeën en contactgegevens met elkaar.  Er is genoeg ruimte om te brainstormen en naar mogelijkheden te zoeken.

Ben je al enthousiast om op dit evenement te komen? Laat het ons zien door je te registreren op: www.makegeospatialmatter.nl.