Hexagon Geospatial Benelux 2016

Hexagon Geospatial Benelux 2016

We zijn blij te kunnen melden dat we zeer succesvolle conferentie hebben beleefd - Hexagon Geospatial Benelux 2016!

Net zoals vorig jaar vond het evenement dit jaar plaats in Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De locatie is een omgebouwd klooster en laat de Europese charme zien van de combinatie tussen oud en nieuw. Met meer dan 100 externe deelnemers, waaronder bestuurders, technische experts, eindgebruikers en media was het drukke evenement een groot succes.

Het evenement was opgedeeld in een plenair deel en een aantal parallelle tracks. De ochtendsessie zette de toon met een keynotepresentatie van Peter Lievense (hoofdredacteur van iBestuur) die benadrukte hoe de regering in Den Haag vandaag de dag aankijkt tegen ICT vraagstukken. Patrick de Groot (Operationeel manager bij Imagem) deelde  Imagem's visie, plannen en succesverhalen; dit werd gevolgd door Kenyon Waugh's visie op ontwikkelingen binnen de Hexagon Geospatial technologie. Wouter Brokx (Directeur van Imagem) belichte de rol van Hexagon Smart M.Apps in de Benelux verder toe. Parallelle sessies werden in de middag gegeven, uitgesplitst in 3 thema's-  Business Solutions, Technology Updates en Internationale Succesverhalen, waarbinnen achtien sprekers uit binnen- en buitenland presentaties en live demonstraties verzorgden.

Door de dag heen waren er verschillende mogelijkheden voor de aanwezigen om met elkaar te discussiëren, werden individuele vergaderingen gehouden en werden ideeën uitgewisseld.

We hopen het succes van dit jaar ook volgend jaar te evenaren en u ook daar weer te zien! Geef ons feedback. Vul dit formulier in voor vrijdag 15 oktober en u dingt mee naar een mooie prijs!